Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Ο Βιεϊρίνια πέρασε από... ακτίνες την ΑΕΚ: Δυνατή στο ΟΑΚΑ, πιο επικίνδυνος παίκτης ο Λιβάγια

Ο Βιεϊρίνια πέρασε από… ακτίνες την ΑΕΚ: Δυνατή στο ΟΑΚΑ, πιο επικίνδυνος παίκτης ο Λιβάγια

Ένας από τους ανθρώπους που θα μπορούσε να αναλύσει με την καλύτερο δυνατό τρόπο την αυριανή (01/10, 21:45) αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βόλφσμπουργκ για τα πλέι οφ του Europa League, είναι ο Αντελίνο Βϊεϊρίνια. Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε στη γερμανική ιστοσελίδα Sportbuzzer για τα δυνατά σημεία της Ένωσης, την οποία χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο για τους «λύκους», ενώ σημείωσε ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στους «ασπρόμαυρους», ωστόσο αυτήν τη στιγμή -όντας χωρίς ομάδα- εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

​«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τη Βόλφσμπουργκ, η ΑΕΚ είναι δυνατή στο ΟΑΚΑ. Είναι λίγο δύσκολο να πούμε γιατί έφεραν πολλούς νέους παίκτες», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του επισήμανε τους κινδύνους που κρύβει το ματς για τη γερμανική ομάδα το ματς. «Έχουν πολύ επικίνδυνους παίκτες μπροστά. Από τη μία υπάρχει ο Νέλσον Ολιβέιρα, τον οποίο γνωρίζω καλά. Η άμυνα της Βόλφσμπουργκ πρέπει επίσης να προσέξει τους Μάρκο Λιβάγια και Πέτρο Μάνταλο. Αυτοί οι τρεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να τους προσέξετε ιδιαίτερα».

Ο Βιεϊρίνια τόνισε: «Ο Λιβάγια είναι πιο επικίνδυνος παίκτης, χωρίς δισταγμό. Κουβαλάει πολύ την μπάλα, είναι τεχνικά καλός και μπορεί να παίξει στα αριστερά και στα δεξιά. Συνολικά, η ΑΕΚ έχει μια καλή ομάδα με καλό πνεύμα, στην οποία υπάρχει και ο νεοφερμένος Λιβάι Γκαρσία, που δείχνει να ταιριάζει καλά. Ένας σωματικά ισχυρός παίκτης, σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι και έπαιξε καλά».

Σύμφωνα με τον έμπειρο άσο, «η Βόλφσμπουργκ είναι το φαβορί γιατί είναι καλύτερη, αλλά σε ένα παιχνίδι και μακριά από την έδρα είναι 50-50. Μπορεί να συμβεί οτιδήποτε σε ένα παιχνίδι».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως θα ήθελε να κλείσει σε αυτόν την καριέρα του. «Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ για την Βόλσφμπουργκ είχα πει ότι κάποια στιγμή ήθελα να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη για να κερδίσω τίτλους με την ομάδα. Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου εδώ αλλά μερικές φορές αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έχω προτάσεις και τις εξετάζω. Η απόφαση δεν είναι τόσο εύκολη. Πρέπει να σκεφτώ την οικογένεια μου και να δω τι είναι καλύτερο για όλους μας».


Πηγή