Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αν η Angelina Jolie πήγαινε στο Survivor, αυτό θα ήταν το μόνο καλλυντικό που θα έπαιρνε μαζί της!

Μπορεί να έχει περάσει πολλά το τελευταίο διάστημα, μπορεί η ζωή να της επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις, όμως η Angelina φαίνεται να μην είναι ακόμη έτοιμη να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή της και να μπει στο Survivor.

Τι κι αν ο Ντάνος, η Λάουρα Νάργες αλλά και το υπόλοιπο #teamdiashmoi θα την περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες στην παραλία τους, τι κι αν ο Bo θα της αφιέρωνε καθημερινά ρίμες, τι κι αν ο Ντόκτωρ Χρανιώλα θα την μυούσε στην φιλοσοφία του φωτός, τι κι αν η Ειρήνη Παπαδοπούλου θα μοιραζόταν ακόμη και την πολύτιμη κουβέρτα της μαζί της, η star φαίνεται να μην έχει αποδεχτεί την πρόσκληση. Αυτό βέβαια, δεν αποτρέπει την φαντασία μας να σκέφτεται το αντίθετο… Δηλαδή, τι θα γινόταν αν η Angelina αποφάσιζε όντως να μπει το παιχνίδι, ποια θα ήταν τα πράγματα που θα αποφάσιζε να πάρει μαζί της και επειδή διαβάζεις τη beauty στήλη- μη ξεχνιέσαι- ποια καλλυντικά/ ποιο καλλυντικό θα έπαιρνε μαζί της;


Κι έρχεται η απάντηση δια στόματος Angelina Jolie:

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Hello, η Angie αποκάλυψε πως το ένα και μόνο καλλυντικό που δεν αποχωρίζεται ποτέ από το signature μακιγιάζ της είναι το concealer. (Άρα και το μόνο που θα δεν αποχωριζόταν κατά την άφιξή της στο νησί). 

1358f3dc51610fd1f4845cc3969fac2f

Ο beauty εφιάλτης της, ίδιος με το δικό μας: Πρησμένα μάτια, μαύροι κύκλοι και σακούλες κάτω από τα μάτια! Κι όπως καταλαβαίνεις η πιο άμεση και αποτελεσματική λύση δεν είναι άλλη από το μαγικό αυτό καλλυντικό! Εξάλλου, η ηθοποιός αγαπά το μίνιμαλ look και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί ούτως ή άλλως στο μακιγιάζ της είναι λίγα και εκλεκτά. 

Angelina μήπως να το ξανασκεφτόσουν και να έμπαινες τελικά το Survivor; Εμείς πάντως σίγουρα θα σου δίναμε τη θετική μας ψήφο…

 

 


Πηγή