Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Fiona Stiles μας μίλησε για το μακιγιάζ της Lily Collins στις Χρυσές Σφαίρες

Οι φετινές χρυσές Σφαίρες μπορεί να ήταν διαφορετικές για όλους μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είδαμε looks που απλά μας έκαναν να πατήσουμε like με όλη μας τη δύναμη, μιας που όλα ήταν digital φέτος. Όπως είπαμε και τις προηγούμενες ημέρες, εδώ στο beauty department πάθαμε εμμονή με τα looks 3 εκ των girl crushes μας και μετά το μακιγιάζ της Nicola Coughlan και της Elle Fanning, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το μακιγιάζ της λατρεμένης μας Lily Collins. Ναι, ήταν είναι και θα παραμείνει το παντοτινό μας girl crush.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Η Lily εμφανίστηκε με μία υπέροχη Saint Laurent τουαλέτα και η makeup artist της, Fiona Stiles, δημιούργησε το πιο όμορφο, ιδιαίτερο, κλασσικό αλλά και μοντέρνο smoky eye που έχουμε δει ποτέ. Δεν περιμέναμε φυσικά τίποτα λιγότερο από την master Stiles (για την οποία οι συστάσεις περιττεύουν αλλά θα τις κάνουμε εκτενέστερα μέσα στις επόμενες ημέρες) και έτσι αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της για να μας πει όλες τις λεπτομέρειες. Αν και super busy, δέχτηκε ευγενικά και παρακάτω θα διαβάσεις όλα όσα μας είπε και θα μάθεις ποια προϊόντα χρησιμοποίησε μαζί με πολύτιμα tips.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by fionastiles (@fionastiles)

Πώς ήταν η εμπειρία των φετινών Golden Globes για εσένα;
Φέτος ήταν όλα διαφορετικά, ένιωσα πολύ διαφορετικά από άλλες χρονιές. Ήταν διασκεδαστικά εννοείται και ενθουσιάστηκα τόσο όσο κάθε φορά όμως η μέρα είχε μία εξαιρετική ηρεμία. Είχα μόνο τη Lily να περιποιηθώ ενώ άλλες χρονιές είχα 2 ή και 3 πελάτισσες. Ήταν λοιπόν πολύ ήρεμα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by fionastiles (@fionastiles)

Πόσο καιρό συνεργάζεσαι με τη Lily και ποιο είναι το πράγμα που αγαπάς περισσότερο σε εκείνη;
Έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τη Lily τα τελευταία 5 χρόνια. Λατρεύω το πόσο ατρόμητη είναι στο να επιτρέπει απόλυτη δημιουργική ελευθερία στην ομάδα της. Επίσης, αγαπά με όλη της την καρδιά το μακιγιάζ και τα looks που δημιουργούμε και αυτό είναι ένα ακόμα πράγμα που αγαπώ τόσο σε εκείνη.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by fionastiles (@fionastiles)

Πώς αποφάσισες να δημιουργήσεις το συγκεκριμένο μακιγιάζ για τις Χρυσές Σφαίρες; Ποια ήταν η έμπνευσή σου;
Το μακιγιάζ πάντα έχει σαν αφετηρία το φόρεμα ή το outfit. Για τη βραδιά των Χρυσών Σφαιρών, η Lily φόρεσε μία glamorous Saint Laurent τουαλέτα με έντονα 70’s στοιχεία στα οποία τόσο εγώ όσο και ο hair stylist της Lily, Gregory Russel, βασιστήκαμε για το τελικό look. Στο μυαλό μου, την φαντάστηκα σαν ένα super chic κορίτσι που λατρεύει τη νυχτερινή ζωή και την καλλιτεχνική κοινότητα του Soho οπότε προσπάθησα να μεταφράσω όλα αυτά στο μακιγιάζ της.

Ποια προϊόντα χρησιμοποίησες για αυτό το τέλειο μακιγιάζ στα μάτια;
Χρησιμοποἰησα την σκιά Lancôme Color Design Eyeshadow στις αποχρώσεις Midnight Stone και Siren’s Emerald και το μολύβι Lancôme Drama Liqui-Pencil στην απόχρωση Embrase στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Στη γραμμή των άνω βλεφαρίδων χρησιμοποίησα το Lancôme Ombre Hypnose Stylo στην απόχρωση Bronze για να σταθεροποιήσω διακριτικά το πλούσιο μπορντό χρώμα. Τέλος, της έβαλα άφθονη Lancôme Lash Idôle μάσκαρα τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες για ένα πλούσιο, έντονο μαύρο χρώμα.

lily face

Η Lily είναι πάντοτε λαμπερή αλλά στο συγκεκριμένο look ήταν απλά μαγευτική. Ποιο είναι το μυστικό;
Προετοίμασα την επιδερμίδα της με τη μάσκα Lancôme Génefique Hydrogel Sheet Mask που φρεσκάρει την επιδερμίδα και την ενυδατώνει δημιουργώντας έτσι μία τέλεια βάση για το μακιγιάζ. Επίσης, δεν χρησιμοποιώ ποτέ υπερβολικές ποσότητες foundation, μόνο όσο χρειάζεται για να δημιουργήσω ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και να καλύψω οτιδήποτε χρειάζεται κάλυψη. Επίσης χρησιμοποίησα πραγματικά ελάχιστη πούδρα καθώς δεν περπάτησε σε κόκκινο χαλί και δεν είχα να ανησυχώ για τους διαφορετικούς φωτισμούς και τα φλας από τις φωτογραφικές μηχανές των δημοσιογράφων!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by fionastiles (@fionastiles)

Χρησιμοποίησες πολύ χρώμα σε αυτό το μακιγιάζ. Υπάρχουν dos και donts που πρέπει να ξέρουν τα κορίτσια που θα ήθελαν να πειραματιστούν με το χρώμα στο δικό τους μακιγιάζ;
Τα χρώματα ήταν αρμονικές αποχρώσεις πολύτιμων λίθων και έτσι, παρ᾽όλο που ήταν διαφορετικά μεταξύ τους, είχαν την ίδια ένταση. Πιστεύω όμως πραγματικά ότι, αν θεωρείς ότι δείχνεις όμορφη και νιώθεις όμορφη, δεν υπάρχουν κανόνες και περιορισμοί ή do’s και dont’s, μπορείς να κάνεις ό, τι θέλεις!

Η τελευταία μου ερώτηση ήταν αν θα έκανε κάτι διαφορετικό για την Lily υπό κανονικές συνθήκες –αν δηλαδή περπατούσε στο κόκκινο χαλί– και η απάντηση της Fiona ήταν ένα απλό και αναμενόμενο όχι. Το μακιγιάζ της ήταν άψογο όπως άλλωστε είναι κάθε φορά που τη βλέπουμε στο κόκκινο χαλί, σε παραγωγές ή σε καμπάνιες και γι᾽αυτό we are girl crushing hard με τη Lily Collins αλλά και την υπερ-ταλαντούχα Fiona Stiles που μας αφιέρωσε λίγο χρόνο και απάντησε στις ερωτήσεις μας. Fiona you are amazing, thank you!

Διάβασε ακόμα: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μιλήσαμε με την makeup artist της Lily Collins στο Emily in Paris και μάθαμε τα πάντα!

 




Πηγή