Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Αυτά είναι τα μανικιούρ που λατρεύουν η Kate και η Meghan

Όταν βλέπουμε τα μέλη του Παλατιού της Μεγάλης Βρετανίας σε κάποια δημόσια εμφάνισή τους, αμέσως σκεφτόμαστε πως το κάθε τι πάνω τους, από τα παπούτσια, τη γραμμή και το χρώμα του outfit, το μακιγιάζ και τα μαλλιά, είναι προσεκτικά μελετημένο, ώστε να υπακούει στους βασιλικούς κανόνες.

Βλέπεις, η Kate Middleton και- μέχρι πρότινος- η Meghan Markle δεν έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν με σκισμένο jean παντελόνι, με μαλλιά afro style ή με εξεζητημένα make up looks. Ακολουθούν το πρωτόκολλο που ορίζει το Παλάτι και που λέει πως η κάθε εμφάνισή τους πρέπει να διακατέχεται από διακριτικότητα.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει για τα μανικιούρ. Όχι! Δεν υπάρχουν κανόνες που να λένε πως οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας δεν μπορούν να βάφουν σκούρα τα νύχια τους ή πως πρέπει να επιλέγουν μόνο nude βερνίκια. Σε αυτό, λοιπόν, το κομμάτι οι royals είναι ελεύθερες να κάνουν το δικό τους μανικιούρ. Αυτό που εκείνες θέλουν, για να ολοκληρώσουν την κάθε εμφάνισή τους.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, βέβαια, τις βλέπουμε και εκεί να παραμένουν διακριτικές και πάντα elegant. Αγαπημένο τους σχήμα νυχιών είναι το squoval (τετράγωνο-οβάλ) και αγαπημένη τους απόχρωση το καθαρό nude. Θα υπάρξουν φορές, όμως, που θα τις δεις και με ροζ ή ροδακινί μανικιούρ. Αλλά και με dark αποχρώσεις στα νύχια τους.

Η Meghan, για παράδειγμα, τόλμησε το σκουρόχρωμο μανικιούρ στην εμφάνισή της στα British Fashion Awards το 2018, ενώ η Kate έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές με μπορντό πεντικιούρ, αλλά… και με εντελώς άβαφα νύχια. Στην παρακάτω gallery μπορείς να παρατηρήσεις καλύτερα τις επιλογές στο μανικιούρ τους, αλλά να δεις και με ποια βερνίκια μπορείς κι εσύ να γίνεις για λίγο μία… royal προσωπικότητα!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Pop Vulture (@popvulturehollywood)

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα 15 πιο δημοφιλή beauty προϊόντα όλου του κόσμου




Πηγή