Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Αυτά είναι τα 10 + 1 πιο ιδιαίτερα αρώματα που έχεις μυρίσει ποτέ

Το άρωμα –όπως έχουμε πει πολλές φορές- είναι κάτι το ιδιαίτερα προσωπικό. Είναι η μυρωδιά που ταυτίζεται με εμάς και πολλές δεν θέλουν καν να διανοηθούν πως το άρωμά τους το φορούν και άλλες γυναίκες. Είμαι και εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) μία από αυτές. Βέβαια, μου αρέσουν τόσο βαριά αρώματα που δύσκολα είναι αρεστά από τις περισσότερες γυναίκες αλλά και πάλι, έχω αγαπημένα όμως βρίσκομαι σε μία μόνιμη αναζήτηση ιδιαίτερων αρωμάτων.

Για αυτά τα αρώματα θα μιλήσουμε λοιπόν σήμερα. Για τα αρώματα στα οποία οι αρωματοποιοί πήραν ρίσκα και εμπιστεύτηκαν πολύ ιδιαίτερες νότες για να τις παντρέψουν με πιο κλασικές μυρωδιές. Πραλίνα, καραμέλα, δέρμα και κακάο. Μοσχοκάρυδο, ξύλα και άνθη μπανανιάς. Κασμίρ, καπνός και σαφράν. Είναι νότες που δεν θα σκεφτόμασταν να φορέσουμε αλλά λειτουργούν μοναδικά συνθέτοντας ευωδιές ονειρεμένες.

Θέλοντας να σου «συστήσω» μερικές από αυτές τις νότες μέσα από τα αρώματα που τις κρύβουν στον χυμό τους, έφτιαξα την παρακάτω gallery. Περιέχει τα 11 πιο ιδιαίτερα αρώματα που έχεις μυρίσει ποτέ. Δυστυχώς μπορώ μόνο να σου τα περιγράψω αλλά μπορείς πάντα να τα αναζητήσεις στα καταστήματα για να βυθιστείς στην ευωδιά τους.

Κάνε ένα scroll ακόμα για να τα ανακαλύψεις όλα και διάβασε προσεκτικά τις νότες σου, είναι οι πιο ιδιαίτερες που θα συναντήσεις!

Διάβασε ακόμα: 7 tips για να διαρκεί όλη την ημέρα το άρωμά σου


Πηγή