Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αυτά είναι τα cult beauty προϊόντα που πρέπει να έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά στη ζωή σου

Αν είσαι beauty addict τότε τα ξέρεις όλα! Αν δεν είσαι beauty addict αλλά ένα απλό κορίτσι… τότε ξέρεις κάποια. Αν είσαι κάτω από 25 χρονών πιθανόν να μην ξέρεις τα περισσότερα αλλά δεν θα το σχολιάσουμε τώρα. Για τι πράγμα μιλάμε; Για τα cult beauty προϊόντα που εδώ και πολλά χρόνια μας βγάζουν ασπροπρόσωπες. Είναι τα προϊόντα που πρέπει να έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά στη ζωή σου και όχι επειδή το λέμε εμείς! Πρέπει να τα δοκιμάσεις γιατί έχουν αντέξει στο χρόνο για κάποιο λόγο: Κάνουν δουλειά! Παρακάτω λοιπόν θα βρεις τα αγαπημένα μας και με συνοδεία μερικών fun trivia που δεν ήξερες…

Benefit, Benetint Rose-Tinted Lip & Cheek Stain
Μία stripper απευθύνθηκε στην ιδρύτρια της Benefit Jane Ford και της ζήτησε ένα προϊόν για να κάνει τις…. Θηλές της πιο κόκκινες ώστε να ξεχωρίζουν. Εκείνη το έφτιαξε και από τότε έχει κάνει θραύση στα χείλη και τα μάγουλά μας.

Bioderma Sensibio H2O Solution Micellare

Bioderma, Sensibio H2O Solution Micellare
Έκανε θραύση στο Παρίσι με την εμφάνισή του γιατί το νερό εκεί είναι σκληρό και ερεθίζει το δέρμα. Μετά έγινε παγκόσμια επιτυχία και βρίσκεται στα νεσεσέρ των περισσότερων makeup artists.

Bumble and Bumble Surf Spray

Bumble and Bumble, Surf Spray
Η εταιρία δημιουργήθηκε από τον Michael Gordon το 1977 και αυτό το σπρέι ήταν το πρώτο ever αλατόνερο που βγήκε στην αγορά! Έπειτα το μιμήθηκαν πολλοί αλλά εμείς αγαπάμε μόνο αυτό.

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion
Ήταν από τα πρώτα-πρώτα προϊόντα που λάνσαρε η μάρκα. Γεννήθηκε το 1968 και είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα μπουκάλια του κόσμου. Η φόρμουλά της, δεν έχει αλλάξει εδώ και 40+ χρόνια!

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin ProtectantThe Original

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant The Original
Δημιουργήθηκε από την ίδια την Elizabeth Arden το 1930 και έγινε αυτόματη επιτυχία γιατί έκανε θαύματα για το δέρμα. Απόδειξη είναι το γεγονός πως το όνομά της το πήρε χάρη σε μία πελάτισσα που εφάρμοσε το balm στο γδαρμένο πόδι του παιδιού της και «8 hours later» το δέρμα ήταν μία χαρά!

Essie στην απόχρωση Ballet Slippers

Essie, στην απόχρωση Ballet Slippers
Είναι η μοναδική απόχρωση που φορά η Βασίλισσα της Αγγλίας. Η Essie Weingarten τη δημιούργησε το 1982 για να τιμήσει τη μητέρα της που την έπαιρνε μαζί της για μανικιούρ όποτε τα πήγαινε καλά στα μαθήματα του μπαλέτου.

L Oreal Elnett

L’ Oreal, Elnett
Λέγεται πως η ιστορία των λακ χωρίζεται σε προ Elnett και μετά Elnett. Λανσαρίστηκε το 1960 και έκανε θραύση στην Ευρώπη! Στην Αμερική δεν έφτασε μέχρι το 2010 και οι Αμερικάνοι κομμωτές την αγόραζαν σε τεράστιες ποσότητες και την έφερναν κρυφά στη χώρα τους τόσα χρόνια!

MAC Ruby Woo Lipstick

MAC, Russian Red
Δημιουργήθηκε το 1990 για την Madonna η οποία ζήτησε ένα κόκκινο κραγιόν που να μην αλλοιώνεται όσο τραγουδά στη σκηνή. Λίγο πριν ξεκινήσει τη θρυλική Blonde Ambition περιοδεία της, το είχε και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

The Body Shop White Musk

The Body Shop, White Musk
Δημιουργήθηκε το 1981 και δεν υπάρχει κορίτσι πάνω από 30 ετών που δεν το έχει φορέσει έστω μία φορά. Η The Body Shop μάλιστα, ήταν η πρώτη εταιρία που δημιούργησε cruelty free, τεχνητό musk.

Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch

Yves Saint Laurent, Touche Éclat Radiant Touch
Το θρυλικό αυτό προϊόν δημιουργήθηκε στην κουζίνα του Terry de Gunzburg το 1992 και έκτοτε πωλούνται 6 κάθε λεπτό σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένα από τα πρώτα highlighters όταν ο κόσμος δεν ήξερε τι θα πει highlighter.

Διάβασε ακόμα:

Κωδικός: Buttne aka Ακμή στα οπίσθια. Έτσι θα βελτιώσεις την κατάσταση

Τις Τετάρτες φοράμε ροζ… Ροζ κραγιόν!

Δες πως θα αντιγράψεις βήμα βήμα τον κότσο από την πασαρέλα του οίκου Chanel


Πηγή