Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Αυτά τα αφρόλουτρα θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις το καλοκαίρι για λίγο ακόμα ζωντανό

Όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, όσο και αν μας εκνευρίζει η ευχή “καλό φθινόπωρο”, η αλήθεια είναι πως το φθινόπωρο φτάνει με γοργούς ρυθμούς. Η θερμοκρασία ασφαλώς είναι αρκετά καλή (στην Ελλάδα είμαστε ) όμως δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Τι θα γίνει όμως που θέλουμε λίγο καλοκαίρι ακόμα; Δεν το ευχαριστηθήκαμε και τόσο άλλωστε…

Σκεφτήκαμε λοιπόν πως θα μπορούσαμε να το κρατήσουμε για λίγο ακόμα ζωντανό και όλοι οι δρόμοι μας οδήγησαν… στο μπάνιο! Όχι, δεν θα προσποιηθούμε πως είμαστε σε κάποια πισίνα (αν και γιατί όχι). Απλά θα βάλουμε στο μπάνιο και την καθημερινότητά μας, αφρόλουτρα που μυρίζουν καλοκαίρι. Ναι υπάρχουν και ναι τα έχουμε δοκιμάσει!

Είναι γεμάτα καρύδα, άνθη τιαρέ, λιακάδα και θάλασσα και ό, τι άλλο μπορεί να μυρίζει το καλοκαίρι. Κάνουν μεταξένιο αφρό, ενυδατώνουν ενώ καθαρίζουν και γενικά είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στην επιδερμίδα και τη διάθεσή σου.

Τώρα λοιπόν που πρέπιε να μένουμε περισσότερο μέσα, θα απολαυσουμε περισσότερα μπάνια, θα γεμίσουμε καλοκαιρινές μυρωδιές και χαλαρώνοντας θα σκεφτούμε πως όλα θα πάνε καλά και το επόμενο καλοκαίρι θα το ευχαριστηθούμε περισσότερο!

Διάβασε ακόμα: Mega guide: 30 μάσκες για κάθε τύπο και ανάγκη μαλλιών


Πηγή