Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτά τα 10 χαρούμενα μακιγιάζ θα κάνουμε όταν θα μπορούμε να βγούμε έξω

Η καραντίνα μας έχει πέσει λίγο βαριά, κυρίως τώρα που ο καιρός είναι σα να το κάνει επίτηδες και να μας καλεί να βγούμε έξω. Κάνουμε όμως υπομονή και μένουμε σπίτι για να περάσει αυτός ο εφιάλτης και να μπορούμε και πάλι να βγούμε και να απολαύσουμε τον ήλιο και τις παρέες μας.

Προς το παρόν, η κατάσταση είναι η γνωστή: Έχουμε να ανοίξουμε το νεσεσέρ μας και να βαφτούμε πολλές μέρες και αναρωτιόμαστε, αν άραγε εσύ βάφεσαι στην καραντίνα. Seriously, στείλε μας μήνυμα, θέλουμε να μάθουμε. Όποια και αν είναι η απάντησή σου ωστόσο, η gallery που ετοιμάσαμε σε αφορά! Ο κορονοϊός μπορεί να “εξαφάνισε” τις βόλτες μας αλλά δεν εξαφάνισε τις τάσεις που μας θυμίζουν πως θα υπάρξει αύριο και θα ξαναβαφτούμε!

Θα φορέσουμε τα πιο φωτεινά χρώματα σε μάτια και χείλη, θα τα συνδυάσουμε με αέρινα φορέματα ή απλά με ένα λευκό t–shirt και θα καθίσουμε στον ήλιο, θα πιούμε καφέ, θα αγκαλιαστούμε και όλα θα πάνε καλά. Μην πέφτεις λοιπόν! Εμείς είμαστε εδώ για να σε ανεβάσουμε και να σου θυμίσουμε πόσο όμορφο είναι το μακιγιάζ και τι μπορεί να κάνει για τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου!

Κάνε ένα scroll στην παρακάτω gallery, δες τα πιο χαρούμενα μακιγιάζ που έχεις δει ποτέ και χαμογέλα πιο πλατιά. Κάνε και πρόβα αν θέλεις, με χαρά θα σου κάνουμε like σε ό, τι ανεβάσεις στο instagram!

Διάβασε ακόμα: Βαμμένα μαλλιά: 3 τρόποι για να τα προστατεύσεις

 


Πηγή