Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Αυτά τα body butters θα σε κάνουν να νιώσεις χαρά, πάθος και αγαλλίαση…

Το φθινόπωρο έχει τις δικές του ανάγκες: επιστροφή στην καθημερινότητα,  επιστροφή στην ρουτίνα και… φροντίδα για το δέρμα μας. Αυτή την τελευταία ανάγκη συχνά την παραμελούμε αλλά από σήμερα αυτά θα τελειώσουν κορίτσια! Ανακαλύψαμε βλέπεις, τα εξαιρετικά βούτυρα σώματος από τα ελληνικά καλλυντικά B·Earth Cosmetics. Ενυδάτωση χωρίς όρια, φυσική φροντίδα και μυρωδιές που θα σε ταξιδέψουν. Η σειρά περιλαμβάνει τρία και θα σε γεμίσουν χαρά, πάθος και αγαλλίαση… όπως άλλωστε λέει και το όνομά τους! Και τα τρία βούτυρα έχουν βελούδινη, κρεμώδη και απολαυστική υφή με ενυδατική, αντιοξειδωτική και ηρεμιστική δράση χάρη στη συνέργεια της οργανικής αλόης, του εκχυλίσματος οργανικής ελιάς και της πανθενόλης. Έλα να σου τα «συστήσουμε»…

 

Body Butter Βliss
Η σειρά BLISS είναι εμπλουτισμένη με την αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση του ροδιού, το οποίο είναι πλούσιο μεταξύ άλλων σε λιπαρά οξέα ωμέγα-5, πολυφαινόλες καθώς και βιτ. Α, C, E, στοιχεία που ενυδατώνουν, αναζωογονούν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ελαστικότητα. Ο λυκίσκος και το τήλιο συνοδεύουν αρμονικά αυτήν την υπέροχη συμφωνία συστατικών και προσδίδουν ηρεμιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες για ένα απολαυστικό αποτέλεσμα χαλάρωσης.

 JOY

Body Butter Joy
Η σειρά JOY έχει παιχνιδιάρικο και πικάντικο άρωμα και περιέχει δραστικά εκχυλίσματα από σταφύλι, λεβάντα και ginseng τα οποία έχουν πλούσιες αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Η επιδερμίδα επωφελείται από τα ευεργετικά συστατικά του σταφυλιού, όπως τα μεταλλικά άλατα και τα ιχνοστοιχεία, τα οποία βοηθούν στην αποτοξίνωση του δέρματος, καθώς και τις πολυφαινόλες, οι οποίες προστατεύουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη των ιστών, που είναι βασικά δομικά στοιχεία της επιδερμίδας. Στην προστασία του κολλαγόνου και στην τόνωση της επιδερμίδας συμβάλλει και το Ginseng ενώ η λεβάντα ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία κι έτσι συμβάλλει στην καλύτερη οξυγόνωση και θρέψη των κυττάρων απαλύνοντας τις πρώτες λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

PASSION

Body Butter Passion
Η σειρά PASSION έχει μεθυστικό, λουλουδένιο άρωμα και ενυδατική, καταπραϋντική καθώς και αντιγηραντική δράση χάρη στη συνέργεια της οργανικής αλόης, του εκχυλίσματος οργανικής ελιάς και της πανθενόλης. Το κρεμώδες, απολαυστικό βούτυρο σώματος PASSION είναι εμπλουτισμένο με δραστικά εκχυλίσματα από βαλσαμόχορτο, και αγγούρι, τα οποία καταπραϋνουν και προστατεύουν από τη γήρανση. Το βαλσαμόχορτο είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, ενώ λέγεται πως οι Σπαρτιάτες το χρησιμοποιούσαν για να επουλώσουν τις πληγές τους μετά τη μάχη. Το αγγούρι δρά τονωτικά, και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, χάρη στο συνδυασμό βιταμινών C και B1, ιχνοστοιχείων, σακχάρων και καροτενίων που περιέχει. Η δύναμη της σειράς Passion συμπληρώνεται από την σεντέλα, ένα βότανο με ισχυρή δράση κατά της καταστροφής του κολλαγόνου.

Τα Body Butter θα τα βρείτε με εξαιρετική έκπτωση σε επιλεγμένα φαρμακεία  στην Ελλάδα και την Κύπρο  καθώς και www.bearthcosmetics.com


Πηγή