Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Αυτές είναι οι 10 iconic beauties που θα θυμόμαστε όσα χρόνια κι αν περάσουν

Η κάθε εποχή έχει και τα δικά της πρότυπα ομορφιάς. Τα δικά της do’s και don’t’s στην εξωτερική εμφάνιση, τα οποία η κάθε γυναίκα ανακαλύπτει, παρατηρεί και προσπαθεί να εντάξει στη δική της εικόνα, πάντα με γνώμονα το αν της ταιριάζουν. Άλλωστε, οι τάσεις αλλάζουν με ταχύτητα φωτός και κάτι που σήμερα είναι must, αύριο μπορεί απλά να είναι μια μακρινή ανάμνηση.

Υπάρχουν, ωστόσο, και κάποια πράγματα που – όσα χρόνια και αν περάσουν- μένουν ίδια και απαράλλαχτα. Και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αναφερόμαστε σε iconic γυναίκες, που μας έχουν μείνει αξέχαστες μέχρι και σήμερα. Για γυναίκες που γνωρίσαμε στις αρχές του 20ού αιώνα μέσα από το σινεμά και το τραγούδι και οι οποίες κατατάσσονται σε αυτό που λέμε «διαχρονική ομορφιά».

Αναφέρομαι, όπως καταλαβαίνεις, σε εμβληματικές προσωπικότητες, σε γυναίκες που με την ομορφιά τους έκαναν πολύ κόσμο να τις ερωτευτεί και στιγμάτισαν τον κόσμο της ομορφιάς και όχι μόνο… Τις θαυμάζουμε ακόμα και σήμερα και -μάλιστα- προσπαθούμε πολλές φορές να τις μιμηθούμε. Να πάρουμε έστω και μια ρανίδα από την αίγλη που εξέπεμπαν εκ φύσεως. Χωρίς να κάνουν υπερπροσπάθεια. Γιατί απλά έτσι τις έκανε η φύση. Όμορφες!

Μην αναρωτιέσαι άλλο… Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις ποιες είναι αυτές οι δέκα iconic beauties που έχουν αφήσει εποχή και τις οποίες ακόμη και σήμερα μνημονεύουμε για την ομορφιά τους και για τη γοητεία τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους.

Πηγή φωτογραφιών: AP Images

Διάβασε ακόμα: 10 κραγιόν για να αντιγράψεις το signature look της Αθηνάς Οικονομάκου


Πηγή