Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Αυτές οι 10 κρέμες είναι βάλσαμο για την ξηρή αλλά και την αφυδατωμένη επιδερμίδα

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή. Καθόμαστε με τις ώρες στον ήλιο (αν και δεν πρέπει), πίνουμε μερικά παραπάνω κοκτέιλ, βουτάμε συνεχώς στη θάλασσα και τις πισίνες και η ζωή είναι πιο όμορφη και ανάλαφρη. Φυσικά όλα αυτά έχουν και ένα τίμημα. Η επιδερμίδα μας δεν περνά τόσο καλά όσο εμείς κάτω από τον ήλιο, μέσα στη θάλασσα και με αλκοόλ και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Γι᾽αυτό πολλές παραπονιούνται για την ξηρή ή αφυδατωμένη επιδερμίδα τους γύρω στα μέσα του Αυγούστου. Είναι απόλυτα λογικό…

Η λύση βέβαια σε αυτό το πρόβλημα δεν είναι να αποφύγεις τον ήλιο, τη θάλασσα και τα κοκτέιλ. Η λύση είναι μία μικρή αλλαγή στην ενυδάτωση του σώματός σου που θα κάνει όλη τη διαφορά. Παραδοσιακά, οι καλοκαιρινές κρέμες σώματος που χρησιμοποιούμε έχουν τροπικά αρώματα που θυμίζουν αντηλιακό, καρύδα ή ζουμερά φρούτα. Τις λατρεύουμε αλλά μετά τον Δεκαπενταύγουστο πρέπει να τις αφήσεις στην άκρη.

Την θέση τους λοιπόν, πρέπει να πάρουν πιο heavy duty, ενυδατικές κρέμες που θα προσφέρουν στην επιδερμίδα σου όλα αυτά που της λείπουν για να είναι μαλακή, λαμπερή και απόλυτα ενυδατωμένη από τώρα και στο εξής. Ναι, αυτές οι κρέμες δεν μυρίζουν ΤΟΣΟ ωραία όσο άλλες. Κάποιες μάλιστα δεν έχουν καν άρωμα αλλά δεν πειράζει! Γι’ αυτό υπάρχουν τα body mists και τα αρώματα που ευωδιάζουν καλοκαίρι.

Κάνε λοιπόν αυτή τη μικρή αλλαγή στην καθημερινή σου ρουτίνα και θα δεις το δέρμα σου να αποκτά λάμψη υγείας και μεταξένια απαλότητα μέσα σε λίγες μέρες. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τις πιο ενυδατικές κρέμες σώματος της αγοράς για να κάνεις την αρχή και να συνεχίσεις να απολαμβάνεις το καλοκαίρι με ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Διάβασε ακόμα: 5 under 5€! Απαραίτητα, καθημερινά προϊόντα που κοστίζουν κάτω από 5€


Πηγή