Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να αποθηκεύεις τα skincare προϊόντα σου

Μπορεί το skincare να αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις στο χώρο της ομορφιάς, είναι όμως και μεγάλη ανάγκη της επιδερμίδας μας. Το πέρασμα του χρόνου και η απομάκρυνση από τη νεότητα όσο και οι περιβαλλοντικοί ρύποι σε συνδυασμό με την απαιτητική καθημερινότητα κάνουν αναγκαία τη χρήση προϊόντων και ενεργών συστατικών, που θα χαρίζουν λάμψη, υγεία και λιγότερο κουρασμένη επιδερμίδα.

Ναι, ξέρουμε, έχεις ήδη αρκετά βαζάκια με κρέμες, serum, μάσκες και scrub στο νεσεσέρ ή στο μπάνιο σου και ευχόμαστε να τηρείς ευλαβικά τη ρουτίνα ομορφιάς σου (τόσες φορές σου έχουμε «φωνάξει» για αυτό)! Έχεις σκεφτεί, όμως, ποτέ αν αποθηκεύεις σωστά όλα αυτά τα προϊόντα;

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται ο λανθασμένος τρόπος αποθήκευσης όλων αυτών των μικρών βάζων με κρέμες μπορεί να αποβεί «μοιραίος» για την επιδερμίδα μας. Ναι, καλά κατάλαβες! Αν δεν τοποθετείς στα σωστά σημεία τα skincare προϊόντα σου, υπάρχει περίπτωση αυτά να μη δράσουν σωστά, να αλλοιωθεί η σύστασή τους και τελικά εσύ να μη βλέπεις τα αποτελέσματα που ανέμενες στην επιδερμίδα σου. Ή να παρατηρείς ακόμα και ξεσπάσματα ή σπυράκια στο δέρμα σου.

Αν, λοιπόν, δε θέλεις να πηγαίνουν χαμένα τόσο τα χρήματα που έχεις δώσει για να αποκτήσεις αυτές τις κρέμες, όσο και η προσπάθεια και η ευλάβεια με την οποία τηρείς τα βήματα της skincare περιποίησής σου, δεν έχεις παρά να κάνεις scroll στην παρακάτω gallery και να ανακαλύψεις μικρά μυστικά που θα σε βοηθήσουν να αποθηκεύεις ολόσωστα όλα τα μικρά, θαυματουργά βαζάκια που ήδη κατέχεις.

Διάβασε ακόμα: Carousel braid: Αυτή η διακριτική πλεξούδα θα αναβαθμίσει την αλογοουρά σου


Πηγή