Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Αυτό είναι το κρυφό μυστικό των μαλλιών μου από το λύκειο… και τώρα θα στο αποκαλύψω!

Ως συντάκτρια ομορφιάς πρέπει να δοκιμάζω πάρα πολλά προϊόντα ώστε να μπορώ να σου προτείνω εκείνα που πραγματικά αξίζουν την αγορά σου. Αφού έχω πρώτα τσεκάρει την αποτελεσματικότητά τους, έπειτα σου τα δείχνω και σου γράφω τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξα. Πρόκειται για ένα από τα πιο ευχάριστα κομμάτια της δουλειάς μου, το πιο υπεύθυνο και συνάμα χρονοβόρο. Πρέπει αντικειμενικά να παρουσιάσω και να προτείνω κάτι που 100% θα χρησιμοποιούσα σα Δήμητρα… Κάτι το οποίο θα εμπιστευόμουν πάνω στην επιδερμίδα μου ή στα μαλλιά μου.

Αυτή τη φορά όμως θα το πάρω λίγο αντίστροφα… Δηλαδή, θα σου μιλήσω για τα ξηρά σαμπουάν (Dry Shampoo) της KLORANE που δε χρειάζεται να περάσουν το τεστ μου! Παρέκαμψα αυτήν τη διαδικασία γιατί την έχω ήδη εφαρμόσει από την εποχή του Λυκείου! Ναι καλά διάβασες! Ήταν και συνεχίζει να είναι μέχρι σήμερα ο απόλυτος σύμμαχος μου όταν τα μαλλιά μου δε βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση. ‘Αλλωστε, η KLORANE είναι η 1η μάρκα που δημιούργησε Dry Shampoo το 1971.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Τι είναι τα ξηρά σαμπουάν KLORANE;

Σπρέι με ανάλαφρη σύνθεση που βασίζεται σε μικροκονιοποιημένες πούδρες με πολύ υψηλές απορροφητικές ιδιότητες και γαλάκτωμα βρώμης με μαλακτική και προστατευτική δράση.

Τι προσφέρει;

Όσο λιπαρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά και αν έχεις, μπορείς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να τους χαρίσεις όγκο και αέρινη υφή. Η εμφάνισή τους θα είναι πανομοιότυπη με εκείνη που θα είχες αν τα είχες λούσει με συμβατικό σαμπουάν και νερό. 

829307 xlarge 1

Σε προσωπικό επίπεδο το έχω λατρέψει για τους εξής λόγους: 

1. Throwback… Τα μαλλιά μου από μικρή ηλικία ήταν εκ φύσεως λιπαρά και η ποιότητα της τρίχας πολύ λεπτή. Συνεπώς από τη δεύτερη μέρα έχαναν εντελώς τον όγκο τους. Ειδικά στην περίοδο της εφηβείας, το πρόβλημα έγινε καθημερινό. Τότε ήταν που μία επίσκεψη στο φαρμακείο για τυχαίο λόγο, ήταν η αφορμή για να αντικρίσω στα ράφια του, αυτό που έμελε να γίνει το πιο διαχρονικό, must have προιόν μου.  Το ξηρό σαμπουάν της KLORANE! Με λίγη ποσότητα στις ρίζες του τριχωτού της κεφαλής, τα μαλλιά μου απέκτησαν και πάλι τη χαμένη τους φόρμα, παρέτεινα το λούσιμο μέχρι και τρίτη μέρα. Αυτό ήταν! Love at first sight…

2. Endless love…  Προφανώς σήμερα δεν αντιμετωπίζω στα μαλλιά μου την περίσσεια έκκριση σμήγματος,- αν και ακόμα έχουν την τάση να “λαδώνουν” όπως λέμε στην καθομιλουμένη- εύκολα και γρήγορα. Παρόλαυτα, συνεχίζω να το χρησιμοποιώ “ευλαβικά” γιατί:

-Πλέον έχω εδραιώσει  στα μαλλιά μου την τεχνική της ξανθιάς ανταύγειας. Το καθημερινό λούσιμο αλλοιώνει πολύ πιο γρήγορα τη λάμψη του ξανθού. Το Dry Shampoo της KLORANE με βοηθάει να καθυστερήσω λίγο παραπάνω το λούσιμο.

– Διατηρώ ανέπαφο το χτένισμα του κομμωτηρίου για μία έξτρα ημέρα. (το κουβαλάω στην τσάντα μου κανονικότατα όπου και αν βρίσκομαι)

-Μετά το γυμναστήριο είναι η κατάλληλη λύση για να φρεσκαριστώ πριν βγω για βραδινό ποτό.

-Στα μίνι επαγγελματικά ταξίδια ο χρόνος είναι ελάχιστος… Επιπλέον, από την στιγμή που θα ξεκινήσει η πτήση τα μαλλιά μου χάνουν τη φόρμα τους ακόμα και αν πριν δύο ώρες βρισκόμουν στο κομμωτήριο! Φυσικά μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο οι διαφορετικές περιβαλλοντικές συνθήκες που θα υπάρχουν στην άλλη χώρα, θα τα ταλαιπωρήσουν ακόμα πιο πολύ. Άρα το Dry Shampoo της KLORANE σε τέτοιες περιπτώσεις βρίσκεται πάντα στη χειραποσκευή μου. (Κυκλοφορεί σε ειδικό μέγεθος ταξιδίου 50 ml). 

P1000512

5 XTRA λόγοι για να λατρέψεις και εσύ τα ξηρά σαμπουάν (Dry Shampoo) της KLORANE:

1. Δεν αφήνουν κανένα ίχνος

2. Ιδανικά και για styling π.χ όταν φεσκάρουμε το χτένισμα με το πιστολάκι ή σίδερο, στις κοτσίδες για να κρατάνε κλπ

3. Είναι απόλυτα φυτικά και άρα φιλικά για το περιβάλλον και εμάς

4. Must have επιλογή για να φρεσκάρεις το χτένισμά σου κάθε στιγμή της ημέρας πχ. Πριν από ένα ξαφνικό ραντεβού.

5. Κυκλοφορεί σε 3 τύπους: Με βρώμη για ανοιχτόχρωμα μαλλιά, με βρώμη σε καστανό χρώμα ιδανικό για σκούρα ή καστανά μαλλιά και με τσουκνίδα για μαλλιά με πολύ έντονη τάση λιπαρότητας.

810BhTYJkgL. SL1500

Stay tuned στο Queen.gr γιατί σε λίγες μέρες σου έχω νέο άρθρο με όλα τα πολύτιμα tips για τέλεια εφαρμογή, αλλά και μυστικά που θα κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν υπέροχα! 

P1000420

 

 

 

  


Πηγή