Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτό είναι το μυστικό για απαλά πόδια όλο το καλοκαίρι

Οι απαλές, χωρίς σκασίματα φτέρνες είναι αυτό που όλες θέλουμε. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από τα απεριποίητα πόδια το καλοκαίρι, ιδιαίτερα όταν φοράμε τα αγαπημένα μας σανδάλια ή πέδιλα. Σε κάθε περίπτωση, οι φτέρνες μας σκάνε και αφυδατώνονται και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Η κατάσταση ωστόσο χειροτερεύει όσο λιγότερη κρέμα φοράς στα πόδια σου και νομίζουμε πως τώρα κατάλαβες που το πάμε.

Το αποτέλεσμα του φρέσκου πεντικιούρ που τόσο αγαπάς, είναι εύκολο να διατηρηθεί για πάρα πολλές ημέρες ακόμα αρκεί να βάζεις καθημερινά κρέμα στα πόδια σου. Όχι, όχι την απλή ενυδατική σου. Υπάρχουν ειδικές κρέμες ποδιών που μπορούν να μεταμορφώσουν σε δευτερόλεπτα τις σκασμένες φτέρνες σου και αυτές είναι που πρέπει να προμηθευτείς. Ποιες είναι αυτές; Τις έχουμε συγκεντρώσει εδώ για εσένα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις 5 κρέμες που μπορούν πραγματικά να κάνουν τα πόδια σου αγνώριστα μέχρι να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου και το λέμε με τόση βεβαιότητα γιατί τις έχουμε δοκιμάσει όλες. Κάνε ένα scroll ακόμη για να τις δεις όλες και απόλαυσε τα πιο απαλά πόδια που είχες ποτέ, όλο το καλοκαίρι.

Διάβασε ακόμα: Τα κοραλλί μαλλιά είναι τάση και νιώθουμε αναποφάσιστες


Πηγή