Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτό είναι το νέο γαλλικό μανικιούρ που βλέπουμε ΠΑΝΤΟΥ στο Instagram

Τη γνώμη μου για το γαλλικό μανικιούρ δεν θα την επαναλάβω, την ξέρεις πλέον. Ξέρεις επίσης πως σέβομαι όσες το λατρεύουν. Καταλαβαίνω βλέπεις πως, το γαλλικό μανικιούρ είναι πιο κλασικό και από τα απλά, κόκκινα νύχια και δεν έχει να κάνει με τη μόδα ή τις τάσεις. Ήταν είναι και θα είναι νούμερο ένα επιλογή για πολλές και αυτή του η επιτυχία, έχει κάνει πολλές nail artists nα πειραματιστούν!

Για αυτά τα πειράματα χαίρομαι πάρα πολύ! Τα διαφορετικά γαλλικά μανικιούρ μου αρέσουν πολύ και φλερτάρω με την αλλαγή γνώμης πολλές φορές. Σήμερα λοιπόν, καθώς έπινα τις πρώτες γουλιές καφέ και χάζευα στο Instagram παρατήρησα πως οι artists και πάλι πειραματίζονται… Ένα συγκεκριμένο σχέδιο εμφανιζόταν ξανά και ξανά στο feed μου και όλες οι αγαπημένες μου μανικιουρίστ είχαν και μία διαφορετική, πολύ όμορφη εκδοχή.

Είναι ένα διαφορετικό γαλλικό μανικιούρ που δεν αφήνει μία γραμμή στην άκρη του νυχιού αλλά προσθέτει μία στο πλάι ή απλά κάνει και τη βασική γραμμή στο πλάι. Δεν είναι πολύ εύκολο να σου το περιγράψω όμως γι᾽αυτό συγκέντρωσα τα δέκα πιο όμορφα για να καταλάβεις ποιο είναι αυτό το νέο γαλλικό που βλέπω παντού στο Instagram και ίσως να το κάνεις την επόμενη φορά που θα πας για μανικιούρ.

Διάβασε ακόμα: 10 makeup tricks για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα!

 


Πηγή