Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές κραγιόν σε όλο τον κόσμο

Το κραγιόν είναι ίσως το πιο αγαπημένο καλλυντικό της κάθε γυναίκας. Είναι αυτό που δίνει χρώμα στα χείλη μας, αλλά παράλληλα φωτίζει και όλο το πρόσωπό μας. Και αυτό έκανε ήδη από την αρχαιότητα, οπότε και εμφανίστηκε πρώτη φορά. Το γνώριζες ότι η ζωή του μετρά περίπου 5.000 χρόνια και πως πρώτη φορά το χρησιμοποίησε η βασίλισσα Puabi της Σουμερίας (σημερινό Ιράκ); Έτσι είναι.

Και η αλήθεια είναι πως πολύ μας έχει στενοχωρήσει το γεγονός ότι πρέπει να φοράμε τη μάσκα και άρα να κρύβουμε ή να μη φοράμε καθόλου το κραγιόν μας. Δεν πειράζει, όμως! Ας δεχθούμε ότι για λίγο καιρό ακόμη θα βάζουμε κραγιόν μόνο για να εμφανιστούμε στα Zoom meetings με τους συναδέλφους μας και – πού θα πάει- θα έρθει η στιγμή που θα ξαναφορέσουμε το αγαπημένο μας κραγιόν στον έξω κόσμο.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι μέχρι να ξαναγίνουμε lipstick girls δεν θα ενημερωνόμαστε για νέες τάσεις, αγαπημένα προϊόντα και κραγιόν που είναι best sellers. Πρέπει όλα να τα γνωρίζουμε και για αυτό είμαστε εμείς εδώ! Θα σου παρουσιάσουμε ευθύς αμέσως μία πρόσφατη έρευνα που αποκαλύπτει ποιο είναι το πιο πολυφορεμένο και αγαπημένο κραγιόν των γυναικών όλου του κόσμου.

Το διαδικτυακό κατάστημα καλλυντικών Lookfantastic, λοιπόν, διεξήγαγε πρόσφατα μία έρευνα για να εντοπίσει τα πιο αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς του κόσμου με βάση τις αναζητήσεις στην Google. Στην πρώτη θέση  αυτών των αναζητήσεων βρέθηκε ένα υπέροχο, φανταστικό κραγιόν, το οποίο μπορεί ήδη να υπάρχει στο νεσεσέρ σου.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω κραγιόν κατέκτησε την πρώτη θέση σε αναζητήσεις σε 46 χώρες του κόσμου, ανάμεσα στις οποίες η Μεγάλη Βρετανία, η Κίνα και οι ΗΠΑ. Όλα αυτά τα χρόνια, από το 2014 που λανσαρίστηκε στην αγορά, αποτελεί ένα διαχρονικό, λατρεμένο,- matte nude- κραγιόν για μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού. Αναρωτιέσαι ποιο είναι; Κάνε scroll στην παρακάτω gallery, ανακάλυψέ το και δες άλλα εννέα υπέροχα nude κραγιόν που πρέπει να υπάρχουν στη συλλογή σου.

Διάβασε ακόμα: H Rosie Huntington-Whiteley φορά συνέχεια το πιο δημοφιλές αξεσουάρ μαλλιών των 90’s


Πηγή