Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτό είναι το χρώμα που προτείνουμε να κάνεις αν επιμένεις στο ημιμόνιμο μανικιούρ

Ένα από τα beauty προβλήματα που αντιμετώπισαν πολλά κορίτσια στο πρώτο lockdown ήταν τα απεριποίητα νύχια. Τα nail bars έκλεισαν μέσα σε μια μέρα, οι μανικιουρίστ δεν επιτρεπόταν πια να πραγματοποιούν επισκέψεις στα σπίτια και εσύ κατέληξες να μένεις με φθαρμένο ημιμόνιμο μανικιούρ, χωρίς να ξέρεις τι να κάνεις. Δε θα επιτρέψεις, όμως, να συμβεί το ίδιο και σε αυτήν την καραντίνα. Υπάρχει λύση και μπορείς -με σιγουριά- να έχεις περιποιημένα και όμορφα νύχια όσες μέρες κι αν διαρκέσει αυτή η δύσκολη περίοδος που όλες βιώνουμε.

Πώς θα τα καταφέρεις; Κάνοντας “καινούριο” το ταλαιπωρημένο ημιμόνιμο μανικιούρ. Και αυτό θα το πετύχεις μόνο με ένα χρώμα μανό. Με ένα βερνίκι, που είναι απολύτως κατάλληλο για τέτοιες περιπτώσεις. Αυτό δεν είναι άλλο από το nude/ροζ γαλακτερό. Ναι, αυτή η απόχρωση σού δίνει πολλές δυνατότητες.

Σου επιτρέπει να καμουφλάρεις τα νύχια σε περίπτωση που έχουν μακρύνει αρκετά και το ραντεβού με τη nail artist σου αργεί πολύ ακόμα. Σου δίνει, όμως, και τη δυνατότητα να κάνεις μόνη σου απλά και κομψά nail art, τα οποία βλέπεις και θαυμάζεις καθημερινά στο Instagram. 

Αν, λοιπόν, πρόλαβες τις προηγούμενες μέρες να επισκεφθείς τη μανικιουρίστ σου, αλλά φοβάσαι ότι με την καραντίνα θα κάνεις καιρό να τη δεις ή αν δε βρήκες τελικά ραντεβού και το ημιμόνιμο αρχίζει να γίνεται πλήρως αντιαισθητικό, ξέρεις τη λύση. Παράγγειλε τώρα online ένα από τα 11 γαλακτερά βερνίκια που θα βρεις στην παρακάτω gallery και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου φροντίζοντας τα νύχια σου. Άλλωστε, τώρα έχεις άπειρες ελεύθερες ώρες να κάνεις beauty πειραματισμούς και δοκιμές. Και αυτή η απόχρωση είναι η καλύτερη από όλες.

Διάβασε ακόμα: Η Lily Collins βρήκε τον τρόπο να έχει πάντα λαμπερό δέρμα


Πηγή