Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτό το λάδι σώματος χαρίζει την πιο φίνα και sexy λάμψη στο δέρμα!

Αυτό που θέλουμε τα Χριστούγεννα είναι λάμψη παντού! Λάμψη στο μακιγιάζ και το μανικιούρ μας, λάμψη στα μαλλιά και φυσικά λαμπερή επιδερμίδα για όλα μας τα mini φορέματα και τα low cut tops! Το λάδι λοιπόν είναι μονόδρομος στις γιορτές αλλά φέτος, δεν θα διαλέξουμε οποιοδήποτε λάδι. Βλέπεις ανακαλύψαμε ένα νέο λάδι σώματος που χαρίζει την πιο φίνα και sexy Λάμψη που έχουμε δει ποτέ! Είναι ένα λάδι προσώπου και σώματος με περλέ λάμψη που δημιουργήθηκε για να ξεχωρίσεις τα φετινά Χριστούγεννα! Καλωσόρισε το Winter Glow by Laouta στο νεσεσέρ σου…

Είναι πλούσιο σε θρεπτικά και ενυδατικά έλαια, ό, τι καλύτερο δηλαδή για τους κρύους μήνες του χειμώνα. Περιέχει εκχύλισμα άνθους Ελίχρυσου ο οποίος είναι πολύ ωφέλιμος για το δέρμα και συμβάλει στην κυτταρική αναγέννηση. Είναι εμπλουτισμένο με ένα πανίσχυρο ενυδατικό μείγμα από ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο και έλαιο βερύκοκου ενώ περιέχει και περγαμόντο που καταπραΰνει και ρυθμίζει την λιπαρότητα. Με λαχταριστή μυρωδιά βανίλιας αλλά και μεταξένια, πολυτελή υφή, το Winter Glow είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου αλλά και στις γυναίκες της ζωής σου τις φετινές γιορτές και μάλιστα, διατίθεται στο πιο τέλειο πακέτο δώρου!

c 05

Το Christmas Gift Box που έφτιαξε η laouta Για εσένα περιέχει το πολυτελές λάδι Winter Glow αλά και ένα κερί με άρωμα… Μελομακάρονων! Πόσο τέλειο; Θα το βρεις online στο  www.laoutashop.com και στο φυσικό κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Νοταρά, στον Πειραιά.

Διάβασε ακόμα: Έχει τη δύναμη ενός ορού, την πολυτέλεια ενός ελαίου και τη φρεσκάδα μίας λοσιόν… Τι είναι;


Πηγή