Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αφέλειες: Αυτό το στυλ ψάχνουν όλες οι γυναίκες τώρα στο Pinterest!

Αν είσαι beauty junkie και σκέφτεσαι να κάνεις μία αλλαγή στο beauty look σου (από τα μαλλιά μέχρι και τα νύχια σου), τότε εκτός από το Queen και το Instagram, το Pinterest συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα apps που α) πρέπει να έχεις αποθηκευμένα στο κινητό σου και β) θα σου δώσουν μία γενναιόδωρη δόση από #beautyinspo! Μπορείς να αναζητήσεις ό,τι θέλεις, να δεις όσες φωτογραφίες θέλεις και φυσικά να «καρφιτσώσεις» (aka κάνεις pin) στον τοίχο σου τις φωτογραφίες που σε εμπνέουν! Και κάπως έτσι, το Pinterest, δημιουργεί τα δικά του στατιστικά με βάση τις αναζητήσεις όλων εμάς.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα τελευταία στατιστικά δεδομένα της δημοφιλούς ηλεκτρονικής πλατφόρμας, το hair trend που σημείωσε αύξηση έως και 600% προσφάτως, είναι οι πολύ μακριές και βαθειές αφέλειες «curtain bangs» με χωρίστρα στη μέση, που πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο, θυμίζοντάς μας έντονα τη δεκαετία των ‘70s και πιο συγκεκριμένα το iconic look της Brigitte Bardot.

 

b6bfc75cd57f6dbcad68846725ca8284
Πέφτουν ανάλαφρα στο πρόσωπο αγκαλιάζοντας τις γωνίες του προσώπου και προσδίδοντας μία δόση ρομαντισμού και θηλυκότητας, ενώ παράλληλα δείχνουν πολύ chic με αρκετά και διαφορετικά χτενίσματα (είτε πιάσεις τα μαλλιά σου πάνω, είτε τα αφήσεις λυτά στους ώμους).

216556c8cf05c78be60f604c732786ca
Πάρε μερικές ιδέες χτενισμάτων στην παρακάτω gallery!

 

Photo credits: Pinterest


Πηγή