Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Βίκυ Καγιά: Έκανε ένα spring hair refresh και ο Άλεξ Παρίσης μας είπε τις λεπτομέρειες

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα super fresh κορίτσι που γίνεται ολοένα και πιο όμορφο όσο περνά ο καιρός. Μας αρέσει το effortless στιλ της και όταν μιλάμε για στιλ, δεν μιλάμε μόνο για τα ρούχα που επιλέγει. Η Βίκυ έχει υπέροχα effortless στιλ και στα μαλλιά της που αντανακλούν την προσωπικότητά της και υπεύθυνος για αυτό το αποτέλεσμα είναι ο Άλεξ Παρίσης για τον οποίο έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν.

Στο νέο studio του Άλεξ πήγε λοιπόν η Βίκυ για το ανοιξιάτικο φρεσκάρισμα στα μαλλιά της όπως είδαμε από τα stories που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram και ευθύς αμέσως τον καλέσαμε για να μάθουμε τις λεπτομέρειες! Η κουβέντα ξεκίνησε με συγχαρητήρια. Το studio του Άλεξ είναι ολοκαίνουργιο και από ότι είδαμε στις αναρτήσεις της Βίκυς Είναι φωτεινό, δροσερό και έχει μία απίθανα cozy ατμόσφαιρα αλλά και χαλαρά vibes. Όχι, δεν έχουμε καταφέρει να πάμε γιατί το lockdown μας κρατά φυλακισμένες στον Δήμο μας αλλά σύντομα θα τον επισκεφθούμε! «Ήθελα ο χώρος να έχει πολύ φυσικό φως και καθαρή ατμόσφαιρα. Ήθελα να μοιάζει με σπίτι, με ένα φιλικό σπίτι και όχι απλά με ένα κομμωτήριο. η σχέση μου με τις πελάτισσές μου άλλωστε δεν είναι απλά τυπική» μας είπε για τον χώρο και τον ρωτήσαμε πώς βρέθηκε εκεί η Βίκυ και τι έκαναν!

vicky

«Η Βίκυ ήρθε για να δει τον χώρο που ολοκληρώθηκε και για ένα γενικό φρεσκάρισμα τόσο στο χρώμα όσο και στο κούρεμά της. Ανανεώσαμε λοιπόν αυτό το τέλειο, φυσικό ξανθό και φρεσκάραμε το κούρεμα και τα curtain bangs της» μου είπε και δεν μπορούσα να μην ρωτήσω λεπτομέρειες για αυτό το συγκλονιστικά φυσικό ξανθό! «Είναι το baby blonde, περισσότερο μπεζ παρά ψυχρό, μία απόλυτα φυσική απόχρωση που ταιριάζει ιδανικά στην επιδερμίδα της Βίκυς. Είναι θεωρώ το τέλειο ξανθό για εκείνη» απάντησε και αναρωτήθηκα αν μπορούμε όλες μας να το κάνουμε…

«Υπάρχει ένας τόνος ξανθού για όλες και πρέπει να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται να γίνεις ξανθιά για να φωτίσεις τα μαλλιά σου. Όχι δεν είναι για όλες γιατί όλες είναι διαφορετικές. Είναι το χρώμα που ταιριάζει σε γυναίκες με την απόχρωση επιδερμίδας, με την παλέτα –αν θες- της Βίκυς» είπε και συνέχισε: «Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό, κάθε γυναίκα, να ψάχνει να βρει τον κομμωτή με τον οποί συνεννοείται απόλυτα. Αυτόν που καταλαβαίνει την αισθητική της και που της αρέσει η δική του αισθητική. Αν γίνει αυτό, με συζήτηση και επικοινωνία, η κάθε μία μπορεί να βρει την απόχρωσή της που όχι, μπορεί να μην είναι αυτή της Βίκυς αλλά θα είναι fabulous επάνω της». Αν το σκεφτείς έχει απόλυτο, ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Δεν γίνετια ένα χρώμα να ταιριάζει σε όλες γιατί είμαστε διαφορετικές. Το κούρεμα όμως; Μπορούμε να το κάνουμε όλες;

«Είναι ένα εύκολο κούρεμα αφενός γιατί οι curtain bangs πάνε σε όλες. Ελάχιστες γυναίκες δεν έχουν το κατάλληλο πρόσωπο για αυτές. Είναι ωστόσο ένα κούρεμα που πρέπει να μπορεί η γυναίκα να το υποστηρίξει γενικά στη ζωή της, να το συνδυάσει με το αντίστοιχο στιλ ή να είναι διατεθειμένη να το κάνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι μία νέα μαμά για παράδειγμα δεν θα μπορούσε να το υιοθετήσει! Αντιθέτως, το styling για το συγκεκριμένο μήκος καρέ και τα curtain bangs δεν απαιτούν χρονοβόρες διαδικασίες» ποιο είναι όμως το μυστικό; «Το μυστικό είναι ένα σωστό κούρεμα και πολλή περιποίηση. Σωστή και ποιοτική περιποίηση. Αν η ποιότητα των μαλλιών είναι καλή τότε όλα τα κουρέματα δείχνουν όμορφα και το styling γίνεται παιχνίδι» απάντησε ο Άλεξ και θέλω να σημειώσεις όλα αυτά που είπε την επόμενη φορά που θα βαρεθείς να περιμένεις τα 5 λεπτά που χρειάζεται η μάσκα μαλλιών να δράσει.

Προτείνει λοιπόν και θεραπείες τώρα που άνοιξαν τα κομμωτήρια; «Αν μπορεί μία γυναίκα να το κάνει ασφαλώς!» μου απάντησε και συνέχισε: «Και στη Βίκυ κάναμε θεραπεία, γι’ αυτό το αποτέλεσμα είναι τόσο ανάλαφρο, αφράτο και με κίνηση. Τα μαλλιά, όταν είναι υγιή, αποκτούν ζωντάνια, η διαφορά είναι πολύ έντονη» είπε και σκέφτηκα ότι θα πρέπει να κλείσω ραντεβού και για μία θεραπεία μαζί με τη ρίζα που έχω προγραμματισμένη!

vickykaya 165819989 495886844759962 567602883774383697 n

Αν έπρεπε να μας δώσει μία συμβουλή για τα μαλλιά μας και το ανοιξιάτικο φρεσκάρισμά τους όμως ποια θα ήταν αυτή; «Δεν έχω μία αλλά αρκετές. Αρχικά πρέπει τα κορίτσια και οι γυναίκες να σκέφτονται σε τι φάση της ζωής τους ζητούν φρεσκάρισμα και αλλαγή από τον κομμωτή τους. Τα μαλλιά επηρεάζουν την ψυχολογία και πρέπει πάντα να γίνονται σωστές κινήσεις, χωρίς επιπολαιότητα. Γι᾽αυτό όπως σου είπα νωρίτερα, πρέπει όλες να έχουν έναν κομμωτή που εμπιστεύονται και με τον οποίο μιλούν την ίδια γλώσσα. Αυτό που συμβουλεύω λοιπόν είναι διαύγεια, περιποίηση και συζήτηση. Όλα αυτά οδηγούν στο τέλειο κούρεμα και χρώμα» απάντησε ο υπέροχος Άλεξ και έπρεπε να τον αποδεσμεύσουμε.

Στο νέο του studio βλέπεις τα ραντεβού είναι πολύ προσωπικά, αρκετά δυσεύρετα και πολύ ξεχωριστά και το επόμενό του ήταν σε μόλις λίγα λεπτά. Άλεξ, ευχαριστούμε πολύ, you rock!

Διάβασε ακόμα: Φαίη Σκορδά! Αυτή ακριβώς είναι η απόχρωση κραγιόν που φόρεσε στα χείλη της

 


Πηγή