Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Γέμισμα ρυτίδων χωρίς ενέσεις; Ναι, γίνεται!

Ρυτίδες. Όσο και να προσπαθούμε να τις κρατήσουμε μακριά από τα πρόσωπά μας, έρχεται κάποτε η ώρα που κάνουν την εμφάνισή τους. Μπορεί να πίνουμε τρία λίτρα νερό την ημέρα και να βάζουμε κάθε πρωί την ενυδατική μας. Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο χρόνος θα περάσει χωρίς να αφήσει τα σημάδια του στην επιδερμίδα μας.

Μάλιστα, αν κάνουμε καθιστική ζωή, αν καπνίζουμε, αν πίνουμε πολύ αλκοόλ και αν δεν βάζουμε την αντηλιακή μας κρέμα κάθε φορά που βγαίνουμε από τα σπίτια μας, ίσως δούμε ρυτίδες στα πρόσωπά μας πιο σύντομα απ’ όσο είχαμε υπολογίσει…

Είναι γεγονός, λοιπόν, ότι για να «σβήσουμε» τις ρυτίδες χρειάζεται να πάρουμε μέτρα δραστικά και να ψάξουμε για προϊόντα με ισχυρά συστατικά! Αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να καταφύγουμε σε επεμβατικές μεθόδους.

Ρυτίδες τέλος, με ένα άγγιγμα

Μπορεί να μην το γνωρίζατε, αλλά εμείς ψάξαμε και ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να δώσουν στο πρόσωπό μας τη νεανική όψη που ονειρευόμαστε, «σβήνοντας» τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές με ένα μόνο άγγιγμα.

Πώς θα κάνετε τις φθορές του χρόνου να υποχωρήσουν

Τη λύση στο πρόβλημα των ρυτίδων μας φέρνει η Beatific, μια καλλυντική σειρά με εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες, την οποία δημιούργησε το επιστημονικό προσωπικό των νοσοκομείων του Ομίλου Υγεία, αξιοποιώντας την πολύτιμη κλινική εμπειρία ετών!

Με τον ορό λείανσης και γεμίσματος ρυτίδων Wrinkle Corrector και την κρέμα προσώπου Illumilift από την Beatific θα δούμε άμεσα μεγάλες αλλαγές στο πρόσωπό μας.

Miracle wrinkle corrector P

Ενεργοποίηση νεότητας τώρα!

Η μοναδικότητα των δύο αυτών προϊόντων «κρύβεται» στο γεγονός ότι μιμούνται τις επεμβατικές μεθόδους του Lipofilling και της ένεσης βοτουλινικής τοξίνης από την αισθητική ιατρική.

Αν τα χρησιμοποιήσετε, θα δείτε και εσείς ότι η λάμψη στο πρόσωπό σας θα επανέλθει, οι φθορές του χρόνου θα υποχωρήσουν και η επιδερμίδα σας θα αποκτήσει σφριγηλή και νεανική όψη.

Κάντε Lipofilling με ένα μόνο serum!

Τι θα σκεφτόσασταν αν σας λέγαμε ότι υπάρχει ένα serum που υπόσχεται να μειώσει ορατά το βάθος των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και ταυτόχρονα να βοηθήσει την επιδερμίδα να αποκτήσει σφριγηλή όψη;

Καλό θα είναι να το πιστέψετε γιατί ο ορός αυτός υπάρχει και σας τον φέρνει η Beatific. Πρόκειται για τον διογκωτικό ορό γεμίσματος Beatific Miracle Wrinkle Correctorm.


Πηγή