Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Για ένα ξέγνοιαστο, ματ καλοκαίρι στις διακοπές και στην πόλη χρειάζεσαι αυτή την κρέμα!

Η Seventeen είναι το κορυφαίο brand με εξειδικευμένα προϊόντα  που φροντίζουν τις ανάγκες του λιπαρού και ακνεϊκoύ δέρματος. Τώρα κάτω από την «ομπρέλα» της best selling σειράς Clear Skin παρουσιάζει τις ΝΕΕΣ αντηλιακές κρέμες καθημερινής περιποίησης City Shade  που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και απόλυτη προστασία από τον ήλιο με ελαφριά υφή που δεν επιβαρύνει το λιπαρό δέρμα,  ιδανικές για την πόλη και τις διακοπές.  

Οι ΝΕΕΣ αντηλιακές κρέμες υψηλής προστασίας City Shade  με SPF 30 & SPF 50 με χρώμα (tinted) ή χωρίς, είναι ανάλαφρες και αφήνουν μια βελούδινη αίσθηση σα να μη φοράτε καθόλου αντηλιακό,  ενώ παράλληλα είναι βασισμένες στα δραστικά συστατικά της σειράς Clear Skin  για λιπαρές και  ακνεϊκές επιδερμίδες.  

5201641008126

Επιπλέον, οι City Shade με SPF 30 & SPF 50 με χρώμα (tinted) ή χωρίς, είναι εμπλουτισμένες με αντιοξειδωτικά συστατικά και νέας τεχνολογίας φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος που σέβονται το περιβάλλον και δεν καταστρέφουν τα κοράλλια σύμφωνα με την επίσημη πιστοποίηση ΕcoSun Pass®. 

5201641008133

Προστατεύουν από τη φωτογήρανση , ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην καταπολέμηση των σημαδιών που προκαλούν οι UVA, UVB και IR ακτινοβολίες του ηλίου,  όπως αφυδάτωση, ρυτίδες και δυσχρωμίες.

5201641008201

Η φόρμουλά τους προλαμβάνει  τα συμπτώματα  ακμής, χωρίς να φράσσει τους πόρους, ηρεμεί την επιδερμίδα από ερεθισμούς και κοκκινίλες και παρέχει την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζεται ένα λιπαρό δέρμα  για να δείχνει  υγιές.  Είναι ιδανικές ακόμα και για επιδερμίδες για τις οποίες ακολουθείται φαρμακευτική αγωγή κατά της ακμής!

5201641008218

Η απόχρωση στις  City Shade με SPF 30 & SPF 50 με χρώμα (tinted) είναι φυσική και προσαρμόζεται σε κάθε χρωματικό τόνο δέρματος προσφέροντας ελαφριά κάλυψη στις ατέλειες με ομοιόμορφο χρώμα.

 


Πηγή