Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Για σήμερα Σάββατο, θέλουμε minimal μανικιούρ και χαλαρή διάθεση

Πόσο μας αρέσουν τα καλοκαιρινά, ήσυχα Σάββατα! Ξυπνάμε με την ησυχία μας, φτιάχνουμε δροσερό καφέ και τρώμε φρούτα… Οκ, φήμες λένε ότι τρώμε και ψωμί με Nutella. αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Το θέμα μας είναι η χαλαρότητα, η χαλαρότητα στο μανικιούρ αλλά και σε όλα τα επίπεδα. Βλέπεις, μέρες σαν τη σημερινή δεν μας αρέσει να βομβαριδιζόμαστε με εικόνες και πολύπλοκα μοτίβα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cyclades – Greece (Κυκλάδες)?? (@cyclades_islands)

Τα Σάββατα σε Κυκλαδίτικα νησιά

Θα θέλαμε κάθε καλοκαιρινό Σάββατο να είναι σαν Σάββατο σε Κυκλαδίτικο νησί, λευκό και μπλε, με απαλές γραμμές και μυρωδιά από θυμάρι. Όπως αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, το σημερινό nailspiration είναι καλοκαιρινό και minimal.

10 nail art ιδανικά για κοντά και πολύ κοντά νύχια

Ψάξαμε στους αγαπημένους μας insta λογαριασμούς για να βρούμε διακριτικά nail art που θα δώσουν ανεπιτήδευτο στιλ στα νύχια μας και –εννοείται- τα καταφέραμε.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cyclades – Greece (Κυκλάδες)?? (@cyclades_islands)

Πανέμορφα και πανεύκολα

Στην παρακάτω gallery έχουμε 10 nail art που είναι τόσο minimal και διακριτικά όσο είναι και εύκολα. Ναι, ναι, τα παρακάτω σχέδια νυχιών μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου αν έχεις λίγο χρόνο και πολλή όρεξη.

Αυτό που προτείνουμε λοιπόν, είναι να κάνεις ένα ακόμα scroll για να φτάσεις στην παρακάτω gallery, να πιείς μία γουλιά καφέ και να δεις τα nail art που συγκεντρώσαμε για εσένα.

Είναι τόσο εύκολα και διακριτικά, που πάμε στοίχημα ότι προλαβαίνεις να κάνεις κάποιο από αυτά μέχρι να ξυπνήσει όλη η παρέα και να πάτε στην παραλία. Enjoy…

Σήμερα τα νύχια μας είναι στολισμένα με κοχύλια και το μυαλό μας στην ακροθαλασσιά




Πηγή