Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Για σήμερα Σάββατο θα γεμίσουμε τα μανικιούρ μας πεταλούδες

Σήμερα δεν θέλω να σου μιλήσω για το lockdown και να γκρινιάξω. Θα προσποιηθώ ότι είναι μία ακόμα νορμάλ μέρα και θα συνεχίσω στην καθημερινότητα που έχω και έχεις συνηθίσει. Δεν γίνεται ούτε να γκρινιάζουμε ούτε να μην τηρούμε τα μέτρα, έτσι δεν είναι; Γι’ αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ με ένα ακόμα ανοιξιάτικο θέμα (αν και κάνει λίγο κρύο) και δεν είναι άλλο από τις πεταλούδες.

Πόσο μας άρεσαν όταν είμασταν μικρές! Είναι χαρούμενες, μαγευτικές, έχουν τα πιο όμορφα χρώματα στα φτερά τους και στο Instagram υπάρχουν πάρα πολλά nail art σχέδια σύμφωνα με την έρευνα που έκανα. Βέβαια, πρέπει να σου πω ότι, οι περισσότερες πεταλούδες του Instagram είναι… μπλε. Μην ρωτάς γιατί, δεν ξέρω να σου απαντήσω. Έψαξα μήπως κάποια celebrity εμφανίστηκε με μπλε πεταλούδες και ξεκινώντας την τάση αλλά δεν βρήκα κάτι.

Δεν μας νοιάζει όμως ιδιαίτερα. Είτε μπλε, είτε πολύχρωμες είτε απλά μαύρες, οι πεταλούδες είναι πανέμορφες και μας θυμίζουν την άνοιξη. Γι᾽αυτό διάλεξα τις δέκα ομορφότερες που είδα επάνω σε μανικιούρ και τις συγκέντρωσα στην παρακάτω gallery για να τις χαζέψεις με τον πρωινό σου καφέ όπως κάθε Σάββατο.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll για να δεις τι σου ετοίμασα και cheer up! Θα περάσει και αυτό! Όλα θα πάνε καλά… δεν γίνεται αλλιώς.

Διάβασε ακόμα: Τα #ΒlueNails που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι αυτή την εβδομάδα

 


Πηγή