Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Γράμμα στον άγιο Βασίλη: Κάνουμε όνειρα και ζητάμε… so extra δώρα

Αγαπημένε μου άγιε Βασίλη,

Έχουμε να τα πούμε περίπου 20 χρόνια! Τι κάνεις άραγε; Εγώ είμαι τυχερή και είμαι καλά. Πόσο περίεργη και άσχημη ήταν όμως αυτή η χρονιά! Όλα άλλαξαν και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Μάθαμε τι θα πει απώλεια με όλη τη σημασία της λέξης αγαπημένε μου άγιε και θα ήθελα να σε παρακαλέσω, να βάλουμε μία τελεία εδώ.

Θα ήθελα το 2021 να είναι η χρονιά της επούλωσης, της αναγέννησης και της αισιοδοξίας. Αυτό θέλω περισσότερο από όλα. Ό, τι έγινε, έγινε. Ας μη γίνει κάτι περισσότερο. Αν λοιπόν σκοπεύεις να μου κάνεις ένα δώρο φέτος, ας είναι αυτό. Μία μεγάλη τελεία και ένα restart. Νομίζω όλοι πήραμε το μάθημά μας και όσοι ακόμα προσπαθούν, θα τα καταφέρουν.

Σε άλλα νέα, ήμουν καλό κορίτσι φέτος (νομίζω) γι᾽αυτό… Αν σκοπεύεις να μου κάνεις κάποια παραπάνω δώρα ετοίμασα μία λίστα! Όχι, δεν τα θέλω όλα αλλά είναι όλα υπέροχα, πρακτικά και super extra. Αν δεν τα ζητήσω από εσένα από ποιον θα τα ζητήσω άλλωστε; Ναι, είναι πολλά αλλά όνειρα κάνω αυτό το πρωινό της Κυριακής και στα όνειρά μου ο κόσμος είναι όμορφος, υγιής, αγαπημένος και το μπουντουάρ μου είναι γεμάτο με τα παρακάτω προϊόντα.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και μην ξεχνάς, αν μπορώ να έχω ένα και μόνο δώρο αυτό είναι η τελεία που είπαμε πιο πάνω. Τα παρακάτω είναι so extra επιλογές για τα Χριστούγεννα τις οποίες ονειρεύομαι και στα όνειρα δεν μπαίνει φρένο (ούτε budget).

Με αγάπη,

Χριστίνα (η Χρόνη)

Πάτα εδώ για να δεις όλο το 25 Days of Beauty Countdown


Πηγή