Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Δεκαήμερο εκπτώσεων: Αυτά είναι τα 5 προϊόντα στα οποία πρέπει να επενδύσεις

Καλό μήνα είπαμε; Καλό μήνα και καλό χειμώνα επιτέλους! Ο καιρός λίγο κρύωσε και μας αρέσει πολύ εδώ στο beauty department αλλά σήμερα δεν χαιρόμαστε μόνο για τον καιρό! Σήμερα χαιρόμαστε διότι ξεκινά το δεκαήμερο των εκπτώσεων που τόσο περιμέναμε. Συμπίπτει μάλιστα με την pay day μας, είναι και Παρασκευή… ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Σε λίγο θα ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε τη λίστα μας με όλες τις αγορές που θέλουμε να κάνουμε για τον χειμώνα και πριν ξεκινήσεις τη δική σου θέλουμε να διαβάσεις παρακάτω προσεκτικά! Βλέπεις, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς με τις εκπτώσεις την καλλυντικών και να καταλήξεις να ξοδεύεις μία μικρή περιουσία σε πράγματα που δεν έχεις ανάγκη! Στόχος των εκπτώσεων είναι να επενδύσεις σε πράγματα που κανονικά θα σε έβγαζαν εκτός budget όπως για παράδειγμα ένα καλό serum προσώπου. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ποια είναι τα προϊόντα στα οποία αξίζει να επενδύσεις;

#1 Στο άρωμά σου
Αυτό είναι ξεκάθαρο και το ξέρεις αλλά σου το θυμίζουμε γιατί μπορεί αυτό το μήνα να έχεις ακόμα αρκετό μέσα στο μπουκάλι σου και να μην είναι προτεραιότητά σου. Πρέπει να γίνει όμως γιατί τα αρώματα είναι ακριβά και κάποια στιγμή θα σου τελειώσει αυτό που φοράς. Αγόρασε λοιπόν το άρωμά σου και τσέκαρε τα αρώματα με τη μεγαλύτερη έκπτωση στα καταστήματα… Μπορεί ανάμεσά τους να βρεις το επόμενο αγαπημένο σου. Εμείς σίγουρα θα τσεκάρουμε το Michael Kors, Wonderlust Eau Fresh Eau De Toilette που κοστίζει αυτή τη στιγμή 49€ από 98€ (τα 100ml).

LANCÔME GÉNIFIQUE MICROBIOME SERUM

#2 Σε έναν ορό προσώπου
Οι οροί προσώπου είναι πολύ ακριβοί και οι καλοί οροί είναι ακόμα ακριβότεροι. Οι εκπτώσεις λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσεις στο πιο σημαντικό ίσως προϊόν που φοράς στην επιδερμίδα σου και οι προσφορές εκεί έξω πραγματικά θα σε εκπλήξουν. Και να θυμάσαι… Τα νέα προϊόντα της αγοράς όπως για παράδειγμα ο ορός Lancôme, Génifique Microbiome Serum που κοστίζει 72,54€ από 111,60€, έχουν συνήθως μεγαλύτερη έκπτωση!

DIOR NUDE AIR SERUM

#3 Σε ένα τέλειο μεικάπ
Το μεικάπ είναι από τα αναλώσιμα beauty είδη στα οποία αξίζει να επενδύεις κάθε φορά γενικά. Ειδικότερα τώρα όμως στις εκπτώσεις μπορείς να βρεις ένα μεικάπ τέλειο για την επιδερμίδα σου σε απίθανες τιμές. Για παράδειγμα, το μεικάπ  Dior, Nude Air Serum που καλύπτει και παράλληλα φροντίζει την επιδερμίδα σου κοστίζει τώρα 27,47€ από 54,95€. Βρες λοιπόν το τέλειο μεικάπ για εσένα που κανονικά θα σε έβγαζε εκτός budget και κάντο δώρο στον εαυτό σου.

YSL THE SHOCK VOLUMIZING MASCARA

#4 Μία καλή μάσκαρα
Η μάσκαρα είναι ένα ακόμη αναλώσιμο στο οποίο προσπαθούμε να κάνουμε οικονομία και θυσιάζουμε το αποτέλεσμα για χάρη της τιμής. Ε λοιπόν, στις εκπτώσεις μπορείς να πάρεις μία πραγματικά καλή μάσκαρα που κάνει τις βλεφαρίδες τεράστιες χωρίς να ξοδέψεις πολλά. Μάσκαρα όπως η YSL, The Shock Volumizing Mascara κοστίζει 22,53€ από 34,66€ και είναι το απόλυτο must για τις βλεφαρίδες σου.

VALERA VANITY HI POWER BLUE 2400Watt

#5 Ένα σεσουάρ/πρέσα/ψαλίδι για μπούκλες
Ναι, ναι μπορεί το σεσουάρ σου να κάνει τη δουλειά του και να μην χρειάζεται να το αλλάξεις όμως, στις εκπτώσεις μπορείς να βρεις ένα επαγγελματικό που θα σου λύσει πραγματικά τα χέρια στο styling των μαλλιών σου. Ομοίως, αν δεν έχεις πρέσα ή ψαλίδι για μπούκλες, οι εκπτώσεις είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα αποκτήσεις. Δες λοιπόν τι σου λείπει και επένδυσε σε ένα εργαλείο που θα χρησιμοποιείς για χρόνια όπως το επαγγελματικό σεσουάρ Valera, Vanity Hi-Power Blue 2400 watt που κοστίζει 119,90€ από 169,90€.

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ χρώματα μαλλιών που θα δεις ποτέ


Πηγή