Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ο Μπραντ Πιτ στα 50α γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον

Halloween 2019: Η Τζένιφερ Άνιστον στα 16 της ντυμένη μάγισσα

Η Τζένιφερ Άνιστον δεν μετράει πολύ καιρό στο Instagram. Η διάσημη ηθοποιός με μεγάλη καθυστέρηση αποφάσισε να μπει και αυτή στον κόσμο του Instagram και η είσοδός της ήταν θεαματική, αφού ο κόσμος μαζικά έσπευσε να την ακολουθήσει, δημιουργώντας μέχρι τεχνικό πρόβλημα στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ηθοποιός μία που αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό και μία που φαίνεται πως έχει γίνει φανατική στο σπορ, καθώς δε σταματά να ανεβάζει stories από την καθημερινότητά της. Αυτά, όμως, που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και πέφτουν βροχή τα likes, είναι τα post της. Γιατί, ποιος θα ξεχάσει την παρθενική της ανάρτηση στο Instagram με τη selfie με όλη την παρέα από τα «Φιλαράκια» που πήρε σχεδόν 15 εκατ. likes;

Τώρα, η Τζένιφερ Άνιστον με αφορμή το Halloween ανέβασε μία παλιά φωτογραφία της, από τα χρόνια της εφηβείας με την καλύτερή της φίλη. Στην επίμαχη φωτογραφία η ηθοποιός στα 16 της χρόνια είναι ντυμένη μάγισσα, ενώ στη λεζάντα σχολιάζει:  «TBT Halloween στα 16 και 17, στη Νέα Υόρκη. 35 χρόνια φιλίας με αυτό το ξεχωριστό κορίτσι».

 

View this post on Instagram

 

TBT Halloween at 16 and 17, NYC. 35 years of friendship with this special one. ❤️????????

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Η ανάρτησή της μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια like, ενώ τα σχόλια των θαυμαστών της είναι περισσότερα από 5 χιλιάδες.




Πηγή