Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Δεν έχεις να πας πουθενά απόψε; Τέλεια! Άκου τι θα κάνεις…

Οι Παρασκευές είναι τέλειες από μόνες τους άρα δεν έχει καμία σημασία αν σήμερα είναι η ημέρα των ερωτευμένων ή οποιαδήποτε άλλη γιορτή! Η Παρασκευή είναι μία μικρή γιορτή από μόνη της γιατί είναι η αρχή του Σαββατοκύριακου, η μέρα που περιμένουμε να έρθει κάθε που ξημερώνει Δευτέρα. Ποιος νοιάστηκε για τον Άγιο Βαλεντίνο; Αν λοιπόν δεν έχεις κανονίσει κάτι για απόψε ακόμα καλύτερα, έλα να γιορτάσουμε μαζί αυτή την Παρασκευή…

Πρώτα από όλα δεν έχουμε να ξυπνήσουμε νωρίς το επόμενο πρωί. Δεύτερον, έχουμε το βράδυ λίγο παραπάνω χρόνο για τον εαυτό μας. Τρίτον, είναι η τέλεια ευκαιρία να απαλλαχθούμε από την ένταση της εβδομάδας και κάπως έτσι ερχόμαστε στο βασικό θέμα μας: Το αφρόλουτρο. Αυτό που θες αλλά δεν κάνεις ποτέ. Αυτό που κατηγορείς πως είναι χάσιμο χρόνου αλλά θέλεις πολύ να του αφιερώσεις ώρες.

Ένα ζεστό αφρόλουτρο όχι μόνο θα χαλαρώσει το κουρασμένο σου σώμα αλλά θα σε βοηθήσει να αδειάσεις το μυαλό σου για λίγο και όταν πέσεις για ύπνο, δεν θα πιστεύεις την αίσθηση. Αυτό που προτείνουμε λοιπόν για απόψε είναι self love Και ένα τέλειο, καυτό αφρόλουτρο.

Διάλεξε τις αγαπημένες σου μυρωδιές, άναψε κεριά, γέμισε τη μπανιέρα καυτό νερό  και βάλε μουσική. Είναι το δώρο που χρωστάς στον εαυτό σου επειδή επιβίωσες την εβδομάδα που πέρασε και το αξίζεις!

Μάλιστα, για να σε βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο να το απολαύσεις, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα αγαπημένα μας αφρόλουτρα για να τα σημειώσεις και να τα αποκτήσεις. Μυρίζουν τέλεια, αφήνουν το δέρμα βελούδινο και γενιά είναι ό, τι πρέπει για απόψε. Ποιος Βαλεντίνος…  

Διάβασε ακόμα: 10 καυτά αρώματα που προλαβαίνεις να αγοράσεις…


Πηγή