Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Δεν έχεις τι άλλο να κάνεις; Δοκίμασε αυτή την κοτσίδα και ανέβασε φωτογραφία στο Instagram

Οι κοτσίδες πολύ μας αρέσουν εδώ στο queen.gr αλλά… Δεδομένου ότι είμαστε σε καραντίνα, δεν έχουμε και πολλή βοήθεια στο πλέξιμο. Πολλές κοτσίδες βλέπεις είναι δύσκολο να τις κάνεις στον εαυτό σου αν δεν έχεις 4 χέρια και μάτια στο πίσω μέρος του κεφαλιού… όχι όμως η τελευταία που ανέβασε η αγαπημένη μας @AnnalovesBraids!

Η τελευταία της ανάρτηση αφορά μία κοτσίδα που έχεις ξαναδεί αλλά… ανάποδα. Είναι εύκολη, δεν χρειάζεσαι επιπλέον χέρια και μάτια και θα κάνει θραύση στο instagram! Ρίξε μία ματιά στο video της όπου σου εξηγεί τι να κάνεις βήμα-βήμα και τα λέμε παρακάτω.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

I just LOVE the reverse #pullthroughbraid ? Are you with me? ? . . . . . . . . . . #pullthrough #braidedhair #braidedhairstyles #easyhairstyles #easyhair #peinados #plait #peinadosvideos #flechtfrisuren #flechtfrisur #frisur #acconciature #quarantinelife #somuchtimetobraid

A post shared by Anna • BRAIDS & HAIR TUTORIALS (@annalovesbraids) on

Είδες πόσο εύκολη ήταν; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάμποσα λαστιχάκια (ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου) και άλουστα μαλλιά τα οποία… μάλλον έχεις (shhh… και εμείς). Τώρα σχετικά με τα likes στο Instagram…

Όταν σκεφτήκαμε το θέμα είχαμε στο μυαλό μας πως πρέπει να βρούμε κάτι για να σε απασχολήσουμε μόνη στο σπίτι. Δεν σκεφτήκαμε το πως θα βγάλεις φωτογραφία και αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα όταν μας συνέβη. Γελάσαμε πολύ όμως προσπαθώντας να βάλουμε timer και να τρέξουμε να ποζάρουμε πλάτη οπότε το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Και μιας που το έφερε η κουβέντα… Δες στην παρακάτω gallery μερικές πραγματικά πολύ δύσκολες κοτσίδες για να σε πάρει πιο γλυκά ο ύπνος! Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Διάβασε πώς θα κάνεις μόνη σου το τέλειο μανικιούρ βήμα-βήμα

 




Πηγή