Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Δες πόσο εύκολο είναι να κάνεις #TigerStripesNails

Καλή Κυριακή σε όλες! Πώς ξυπνήσατε άραγε; Με τι mood; Προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη για τίποτα. Δεν έχω όρεξη να βγω ούτε και να κάτσω μέσα, δεν έχω όρεξη να μαγειρέψω αλλά δεν θέλω και να περιμένω το delivery. Γενικά είναι μία περίεργη Κυριακή και μόνο λίγο nail art θα την κάνει καλύτερη.

Γι᾽αυτό σκέφτηκα, αντί για το παραδοσιακό ποτ πουρί της Κυριακής, να βρω ένα ωραίο DIY video για να προσπαθήσουμε να δώσουμε λίγο στιλ στο μανικιούρ μας. Είτε ξυπνήσαμε καλά, είτε άσχημα, είτε με κίνητρο για μία παραγωγική μέρα, είτε απλά για να χαζολογάμε δίχως σκοπό από το πρωί, αυτό το nail art είναι ό, τι πρέπει για σήμερα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JASMIN (@basecoatstories)

Σε ποιον άλλωστε δεν αρέσουν οι τίγρεις και το πολυτελές, πανέμορφο τρίχωμά τους με τις ρίγες; Μην απαντήσεις, σε όλους αρέσουν και σήμερα θα τις αντιγράψουμε στα νύχια μας. Πάτα play παρακάτω, συγκέντρωσε τα υλικά σου και κάνε αυτό το εντυπωσιακό μανικιούρ. Θα σου φτιάξει τη διάθεση και είναι πολύ ευκολότερο από ότι νομίζεις.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nail It! (@nailitmag)

Και αν δεν έχεις αυτά τα χρώματα… Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να το κάνεις χρησιμοποιώντας διαφορετικές αποχρώσεις; Do your thing girl, have fun, είναι Κυριακή και δεν έχουμε απολύτως τίποτα άλλο να κάνουμε!

Διάβασε ακόμα: #PaintedBlack 10 μαύρα μανικιούρ από το αγαπημένο μας account




Πηγή