Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Είναι 41 αλλά δείχνει μόλις 20. Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς!

Να σας συστήσω τη Lure Hsu. Είναι 18 ετών, της αρέσει το μακιγιάζ και το να περιποιείται την επιδερμίδα της, κατάγεται από την Ταϊβάν και μόλις τελείωσε το σχολείο. Γράψε λάθος. Η Lure είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, κατάγεται από την Ταϊβάν, της αρέσει το μακιγιάζ και το να περιποιείται την επιδερμίδα της και είναι 41 ετών!

 

今日的運動時尚風?戀愛粉紅logo t + ?黑藍配色NMD 充滿夏季氣息的沁涼蘇打藍不能錯過呀?除了一身運動風的搭配,NMD接下來還會出現在我的哪些日常穿搭中呢??? #許路兒 #Iurehsu #adidasOriginals #NMD_R1 Photo by @lucas_visual.w

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on Jun 8, 2017 at 5:07am PDT

Ναι, καλά διάβασες! Η Lure- η κοπέλα που βλέπεις σε όλες τις φωτός σε αυτό εδώ το άρθρο- είναι 41!!! (Εδώ χειροκροτάμε). Και κάπως έτσι, μαζί με τη Φλώρα από το γραφείο, καθίσαμε να χαζεύουμε το Instagram της διακοσμήτριας με τους 429 χιλιάδες followers, που η μοίρα, η φύση και το DNA της φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν είναι όμως, μόνο αυτά που κάνουν τη διαφορά.

 

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on Jun 3, 2017 at 9:25pm PDT

Η Lure απ’ ότι φαίνεται έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς, στα οποία οφείλει και τη νεανική εμφάνισή της. Και αυτά τα μυστικά τα αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Friday.

 

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on Mar 16, 2017 at 7:20am PDT

« Το παν είναι να ενυδατώνεσαι πολύ καλά και να μην εκτίθεσαι υπερβολικά στον ήλιο.» Επίσης, θεωρεί πως το αντηλιακό είναι πολύ σημαντικό καθώς το ηλιοκαμένο δέρμα είναι πιο αφυδατωμένο και πιο επιρρεπές στο να εμφανίσει μικρές κηλίδες και πολύ λεπτές γραμμές. (Θυμήσου εδώ τη φωτογήρανση).

 

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on Feb 15, 2017 at 5:21am PST

 

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on Jul 3, 2017 at 8:58pm PDT

Σύμφωνα με το Indy 100, η διατροφή της μπορεί να επηρεάζει και το νεανικό πρόσωπό της. Η Lure πίνει μαύρο καφέ, καταναλώνει επίσης πολύ νερό, φρούτα και λαχανικά, αποφεύγοντας τα ζαχαρούχα ποτά και τα λιπαρά τρόφιμα. Ακόμη, καταναλώνει τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ενώ παράλληλα κάνει γυμναστική.

 

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on Jun 15, 2017 at 3:54am PDT

Υγιεινή διατροφή, αντηλιακή προστασία, νερό: Όλα αναμενόμενα αλλά πολλές φορές μία επανάληψη στα βασικά μας χρειάζεται!

 

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on Dec 27, 2016 at 3:35am PST


Πηγή