Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Εντυπωσιακοί κότσοι σινιόν με…τα χεράκια σου σε 5'

Ζηλεύεις και εσύ τους εντυπωσιακούς κότσους σινιόν με τους οποίους εμφανίζονται οι διάσημες του Hollywood στις επίσημες εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί; Μάθε λοιπόν  πως μπορείς και εσύ να τους δημιουργήσεις μέσα σε λίγα λεπτά ένα εντυπωσιακό χτένισμα, χωρίς να χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού στον κομμωτή! To παρακάτω βίντεο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τον τρόπο με τον οποίο θα φτιάξεις μόνη σου το εν λόγω hairstyling και μάλιστα σε πολύ λίγο χρόνο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα λαστιχάκι λίγα τσιμπιδάκια και ένα μπομπάρι, σε περίπτωση που θέλεις να δώσεις παραπάνω όγκο στο χτένισμά σου.
 
 
 
 
Οι κότσοι σινιόν είναι ιδανικοί ακόμα και για τις λεγόμενες “bad hair days” που αναζητάς ένα hair styling ικανό να καλύψουν τις ατέλειες. Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο μπορεί κυριολεκτικά να καμουφλάρει τη λιπαρότητα, το χρώμα της ρίζας σου που έχει κάνει την εμφάνισή του, φριζάρισμα κλπ.
 
 
Αν αποφασίσεις να υιοθετήσεις το λουκ θυμήσου ότι ταιριάζει άψογα με μακριά σκουλαρίκια τα οποία θα αναδείξουν περισσότερο το χτένισμά σου. Για μία πιο glamorous εμφάνιση, μπορείς να προσθέσεις μερικά αξεσουάρ με στρας. 
 
498330196 1

Μπορείς δεξιά και αριστερά να αφήσεις μερικές τουφίτσες να πέφτουν ανεπιτήδευτα στο πλάι.  Αντρικές δημοσκοπήσεις λένε πως σε εκείνους φαίνεται πολύ σέξι αυτή η επιλογή, όταν εμείς ταυτόχρονα μέσα στα νεύρα και την τρέλα, προσπαθούμε… διακαώς να τιθασεύσουμε με λακ, κάθε τριχούλα που προεξέχει.

151833146
Μπορούν φυσικά να γίνουν ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού, στη βάση του αυχένα, ακόμα και στο πλάι. Ότι κι αν επιλέξεις, το σίγουρο είναι πως πάντα το αποτέλεσμα θα είναι κομψό, διακριτικό και κατάλληλο για κάθε περίσταση και outfit. 
 
74096524
 
84248034
 
Δες στο παρακάτω gallery επιλογές διάσημων γυναικών με κότσους σινιόν  που αξίζει να δοκιμάσεις.

Πηγή