Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Ζέστη vs καλλυντικά: Πώς θα τα αποθηκεύσεις για να μην λιώσουν

Κάθε γυναίκα έχει τη δική της ρουτίνα ομορφιάς. Τα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης είναι αναμφίβολα μεγάλη αγάπη του ωραίου φύλου ωστόσο καθεμία από εμάς έχει στο νεσεσέρ της εντελώς διαφορετικά items. Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι αποφεύγουμε το βαρύ μακιγιάζ αφού σε συνδυασμό με τη μάσκα προστασίας δεν είναι ό,τι καλύτερο για το δέρμα μας. Μην ξεχνάς άλλωστε πως η ηλιοκαμμένη σου επιδερμίδα μπορεί να τονιστεί και να δημιουργήσει ένα super hot αποτέλεσμα με ελάχιστο makeup.

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που ο καύσωνας είναι αισθητός, οφείλεις να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στην αποθήκευση των καλλυντικών σου. Τι εννοώ; Θα σου εξηγήσω αμέσως! Οι υψηλές θερμοκρασίες χαλάνε τα αγαπημένα σου προϊόντα μακιγάζ αφού τα ευεργετικά συστατικά που περιέχουν στην σύνθεσή τους αλλοιώνονται και χάνουν τη δράση τους. Αν λοιπόν δεν θες να ξαναδείς ποτέ ξανά λιωμένο το αγαπημένο σου κραγιόν διάβασε τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

7 tips για να μην ξεφλουδίσει ποτέ ξανά το βερνίκι από τα νύχια σου

DIY Time! Μάσκα ενυδάτωσης για το σώμα και τα μαλλιά μόνο με 2 υλικά

Η σωστή αποθήκευση (ή αλλιώς τι πρέπει να φυλάς στο ψυγείο το καλοκαίρι)

1) Κραγιόν

2) Άρωμα

3) Κρέμες ματιών και προσώπου

4) Κρεμώδες eyeliner και μαλακά μολύβια

5) Foundation

 

Πηγή κεντρικής: pexels.com

Στη gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα καλύτερα setting sprays της αγοράς για να σταθεροποιείς το μακιγιάζ σου αυτές τις καυτές ημέρες.


Πηγή