Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μαμά ντύνει τα δίδυμα μωρά της ασορτί και τα φωτογραφίζει (pics)

Στις 14 Οκτωβρίου 2020 και μετά από έναν τοκετό διάρκειας 31 ωρών, η Lauren Βerty έφερε στον κόσμο δύο χαριτωμένα και υγιέστατα κοριτσάκια. Οι διδυμούλες Ever και Shiloh πρωταγωνιστούν πλέον στην καθημερινότητά της και η νεαρή μητέρα ανεβάζει υπέροχες φωτογραφίες τους στο προφίλ της στο Instagram @twinmama_lboogie.  

Τα κοριτσάκια ήταν σε διαφορετικό αμνιακό σάκο και αν και διζυγωτικά, μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Η Lauren τα φωτογραφίζει σε διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους, ωστόσο οι φωτογραφίες που ξεχωρίζουν στο προφίλ της είναι αυτές στις οποίες τα δύο μωράκια είναι ντυμένα ασορτί.

Η νεαρή μητέρα διαλέγει για τις κόρες της τα πιο όμορφα και γεμάτα ρουχαλάκια και εκείνες παρά το ότι ακόμα είναι πολύ μικρούλες, ποζάρουν όλο νάζι και χαμόγελο στον φωτογραφικό φακό.

fotografies diduma ntumena asorti 6

Ο μοναδικός κόσμος των διδύμων

Τα δίδυμα αποτελούν περίπου το 1,9% του συνολικού πληθυσμού και οι λόγοι που είναι τόσο ξεχωριστά είναι πολλοί. Η μεταξύ τους επικοινωνία ξεκινά ήδη μέσα από τη μήτρα, από την 14η εβδομάδα κύησης κι έπειτα, ενώ το 40% των διδύμων εφευρίσκουν τη δική τους μοναδική γλώσσα για να επικοινωνούν.

Επίσης, τα μονοζυγωτικά δίδυμα, παρόλο που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, έχουν διαφορετικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με έρευνες, οι μαμάδες που έχουν δίδυμα φαίνεται να ζουν περισσότερο!

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Lauren Berty  στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή