Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Η ανανεωμένη σειρά Helenvita ACNormal® θα σε κάνει να φωνάξεις περήφανα …«This is me»!

Η θετική σκέψη και η αυτοπεποίθηση έχουν τη δύναμη να σου αλλάξουν τη ζωή! Πόσες φορές όμως, ένα σπυράκι ή ένα πρόβλημα της επιδερμίδας σου, σε «έριξε» και επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία σου; Πόσες φορές θυμάσαι τον εαυτό σου να απογοητεύεται με την εμφάνιση ήπιας ή σοβαρότερης ακμής; Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις δραστικά την ακμή και να φωνάξεις… «This Is Me»!

Η ανανεωμένη ολοκληρωμένη σειρά Helenvita ACNormal®, με άμεσα αποδεδειγμένα αποτελέσματα, είναι η λύση που αναζητάς! Με το νέο motto «This Is Me», η Helenvita ACNormal® έρχεται να σου υπενθυμίσει ότι η ομορφιά και η λάμψη πηγάζουν από την αυτοπεποίθηση, που κρύβεις μέσα σου. Φώναξε δυνατά «This Is Me» με αυτοπεποίθηση και αποκάλυψε το αληθινό σου πρόσωπο και εαυτό.

hian oliveira 597956 unsplash

Σύμμαχός σου είναι η ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή σειρά Helenvita ACNormal®, η οποία ανανεωμένη σήμερα, με νέα προϊόντα και εμφάνιση, προσφέρει μία ακόμα πιο αποτελεσματική λύση στην ακμή, που θα σε κάνει να πεις… αντίο σε σπυράκια, μαύρα στίγματα και κοκκινίλες!  Με σύμμαχο τόσο τη φύση όσο και την επιστήμη, η Helenvita  έρχεται να δώσει τη λύση με την ολοκληρωμένη, πρωτοποριακή σειρά Helenvita ACNormal®, που αντιμετωπίζει την ακμή απαλά και αποτελεσματικά χωρίς να ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα σε 4 μόλις εβδομάδες εφαρμογής. Πως τα καταφέρνει;

Untitled design

Χάρη στο καινοτόμο συστατικό Phycosaccharide® AC, το οποίο προέρχεται από τα καφέ φύκια Laminaria Digitata, τα προϊόντα της σειράς Helenvita ACNormal®, συμβάλλουν αποτελεσματικά στη ρύθμιση του σμήγματος, στην κερατόλυση, ενώ ταυτόχρονα αναστέλλουν την ανάπτυξη των βακτηριδίων που προκαλούν την ενοχλητική ακμή. Η σειρά Helenvita ACNormal® ενισχύεται μάλιστα με τρία νέα προϊόντα:

ΚΑΜΠΥΛΗ 3

Helenvita ACNormal Peeling Gel: Gel απολέπισης για τις ανάγκες της λιπαρής με τάση προς ακμή επιδερμίδας, που συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων με αποτέλεσμα την ανανέωση της επιδερμίδας.

ΚΑΜΠΥΛΗ 2

Helenvita ACNormal Hydra Boost Cream: Ενυδατική κρέμα προσώπου και λαιμού χωρίς σαλικυλικό οξύ, που ενισχύει τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες της επιδερμίδας και προσφέρει εμπλουτισμένη ελαστικότητα και περιποίηση στη ταλαιπωρημένη από τις θεραπείες κατά της ακμής, επιδερμίδα.

ΚΑΜΠΥΛΗ 1

Helenvita ACNormal Tinted Cream: Κρέμα προσώπου SPF15, με UV φίλτρα για μεσαία αντηλιακή προστασία και χρώμα για την κάλυψη των ατελειών.

Τα προϊόντα Helenvita διατίθενται από την ελληνική φαρμακευτική εταιρία PHARMEX, με εξειδίκευση στο χώρο των δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων, και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Διάβασε ακόμα:

Καλημέρα! Ήξερες ότι ο καφές μπορεί να ξυπνήσει ΚΑΙ το πρόσωπό σου;

Αυτό που χρειάζεσαι το Χειμώνα είναι ένα πορτοκαλί κραγιόν και έχουμε τις τέλειες αποχρώσεις

Αυτό είναι το σχήμα νυχιών που κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο λεπτά και πιο μακριά


Πηγή