Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Βίκυ Καγιά μάς έλειψε από το GNTM και θυμηθήκαμε τα ωραιότερα beauty looks της

Η Βίκυ Καγιά είναι πολυπράγμων και μας το αποδεικνύει πολύ συχνά. Είναι σύζυγος και μαμά δύο παιδιών, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα του κόσμου, είναι παρουσιάστρια της εκπομπής “Shopping Star”, έχει λανσάρει τις δικές της βιταμίνες, ενώ έχει ξεχωρίσει ιδιαίτερα για τη συμμετοχή της ως κριτής στο Greece’s Next Top Model.

Για την ακρίβεια, κάθε χρονιά, αλλά ειδικά φέτος, λατρεύουμε την παρουσία της στο GNTM και δη τα beauty looks της. Η Βίκυ δεν έχασε στιγμή το elegant στοιχείο της προσωπικότητάς της, ενώ δε δίστασε και να δοκιμάσει εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους χτενίσματα και make up looks.

Πειραματίστηκε με ballerina style κότσους και sexy wet looks, φόρεσε με επιτυχία τα πιο φλογερά κόκκινα κραγιόν, ενώ σε κανένα- μα σε κανένα- επεισόδιο δεν αποχωρίστηκε τις λάμψεις του highlighter. Φυσικά, πίσω από τα εξαίσια beauty looks της ήταν η ταλαντούχα και προσωπική της make up artist & hairstylist, Χαρά Παπανικολάου.

Η Χαρά έβαλε όλη της την τέχνη σε αυτήν την τρίτη σεζόν του GNTM, αλλά είχε και τον κατάλληλο καμβά για να δημιουργήσει. Και, πράγματι, κάθε Δευτέρα και Τρίτη βλέπαμε στο Star Channel και μία ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση τής Βίκυς Καγιά.

Επειδή, λοιπόν, λησμονήσαμε το reality show μοντέλων και κυρίως τη Βίκυ, αποφασίσαμε να θυμηθούμε τα πιο κομψά και γοητευτικά beauty looks που μας χάρισε. Με ένα scroll στην παρακάτω gallery θα τα δεις κι εσύ και σίγουρα θα τα θαυμάσεις για ακόμη μια φορά.

Διάβασε ακόμα: Video: Δες πώς θα κάνεις ένα super chic μακιγιάζ σε λιγότερο από πέντε λεπτά


Πηγή