Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η λέξη «άγχος» δεν έχει θέση μέσα σε προτάσεις που περιγράφουν τον εαυτό σου

Ο χαρακτήρας, η ψυχή και το σώμα μας είναι εκείνα που μας καθορίζουν. Είμαστε το χιούμορ μας, οι φακίδες μας, οι παραξενιές και το θάρρος μας. Το «εγώ» μας μπορεί να αποτελείται από ταλέντο στο πιάνο και κλίση προς την τεχνολογία, κυτταρίτιδα και σπυράκια, ευαισθησίες και πάθη. Οι πιθανότητες είναι αμέτρητες και εμείς μοναδικοί. Πώς γίνεται λοιπόν να συμμορφωθούμε σε «καλούπια»;

Συχνά γεμίζουμε το μυαλό μας με δεύτερες σκέψεις και νιώθουμε άγχος για το πώς είμαστε. Νιώθουμε ότι διαφέρουμε και ότι δεν πληρούμε συγκεκριμένα «πρότυπα». Πράγματι, ζούμε σε έναν κόσμο όπου βομβαρδιζόμαστε διαρκώς με το «ιδανικό». Δεν υπάρχει όμως το «ιδανικό» σαν έννοια. Είναι τόσο υποκειμενικό όσο και η ομορφιά, και δεν υπάρχει λόγος να μας αγχώνει απολύτως τίποτα.

Αυτό που μόνο, είναι ο εαυτός μας, ο υπέροχος, μοναδικός εαυτός μας, που αξίζει την αγάπη και τη φροντίδα μας όπως ακριβώς είναι. Η λέξη «άγχος» λοιπόν, δεν έχει θέση μέσα σε προτάσεις που περιγράφουν το «εγώ» μας, ούτε και η έννοια της σύγκρισης ή του ιδανικού. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με κανέναν άλλο, γιατί κανείς άλλος δεν είναι εμείς.

Μην μας παρεξηγείς. Ο κάθε ένας μας έχει χρέος να προσπαθεί για τη βελτίωση του εαυτού του. Να βάζει στόχους, να μάχεται για αυτά που τον κάνουν ευτυχισμένο. Να θαυμάζει ανθρώπους, χαρακτήρες και καριέρες. Η προσπάθεια, η εξέλιξη, ο θαυμασμός και τα θέλω μας όμως, σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να συνοδεύονται από άγχος και συγκρίσεις. Οι μοναδικές λέξεις που μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα παραπάνω είναι η αγάπη, ο σεβασμός, η φροντίδα, η ευαισθησία, η δικαιοσύνη.

DOVE Logo

Μόνο όταν δώσουμε αυτά στον εαυτό μας και τους γύρω μας, μόνο όταν αποβάλλουμε το άγχος και τη σύγκριση, θα μπορέσουμε να ζήσουμε πραγματικά ευτυχισμένοι μέσα στο σώμα μας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν αντικαθιστώντας το άγχος με… αγάπη και αυτοπεποίθηση! Ας φορέσουμε ό,τι μας αρέσει και ας πάρουμε μία μέρα άδεια για να την αφιερώσουμε στο self-care.

Ας πούμε μπράβο στον εαυτό μας επειδή φάγαμε σωστά, όχι μπράβο γιατί χάσαμε κιλά. Ας χορέψουμε με τα χέρια ψηλά, δείχνοντας την περιοχή της μασχάλης (ένα από τα πιο αγχωτικά σημεία του σώματος), και ας νιώσουμε ελεύθεροι. Ας επιλέξουμε προϊόντα που δείχνουν πραγματική αγάπη, σε κάθε σπιθαμή της επιδερμίδας μας, όπως το Dove. Ναι, το Dove αγαπά το κάθε εκατοστό του κορμιού μας και έχει βάλει στόχο να μας κάνει να αντιμετωπίσουμε το μέλλον-στο εξής- με απόλυτη αυτοπεποίθηση.

DOVES

Μας προσκαλεί λοιπόν να πούμε ένα μεγάλο «ΝΑΙ» στην αλλαγή κάνοντας «Switch to Dove, Switch to Love». Το Dove θέλει να μας κάνει να αποδεχτούμε την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης μας, όπως είναι ή… όπως επιλέγουμε να είναι! Ας κάνουμε λοιπόν αυτό το πρώτο βήμα προς την αγάπη παρέα με το Dove Original, που συνδυάζει τη φροντίδα με την προστασία, χάρη στο χαρακτηριστικό ¼ ενυδατικής κρέμας, και την τεχνολογία που προσφέρει έως και 48ωρη αποτελεσματικότητα κατά του ιδρώτα!

Ζούμε μέσα στο σώμα μας και πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι όπως ακριβώς είμαστε. Πρέπει να αγαπάμε κάθε σπιθαμή του κορμιού μας και κάθε του κομμάτι να μας κάνει να νιώθουμε περήφανες! Κάνουμε λοιπόν την αλλαγή και επιλέγουμε αγάπη και Dove! Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά γεμάτες αυτοπεποίθηση, δείχνουμε την περιοχή της μασχάλης μας και κρατάμε μόνο την ευτυχία του να είμαστε ο εαυτός μας!


Πηγή