Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η νέα αρωματική συλλογή της Carolina Herrera, Herrera Confidential έκανε το ντεμπούτο της σε ένα Pri

Με ένα prive κάλεσμα στην πολυτελή Villa Plaka, ο κορυφαίος οίκος  Carolina Herrera υποδέχτηκε επιλεγμένους εκπροσώπους των Μέσων και λάτρεις των αρωμάτων για να ανακαλύψουν τη νέα σειρά Herrera Confidential, την πιο αποκλειστική συλλογή αρωμάτων του οίκου, που έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της στη χώρα μας.

Με έντονα τα προσωπικά στοιχεία της Carolina Herrera de Baez, Καλλιτεχνικής Διευθύντριας των αρωμάτων του οίκου και κόρης της ιδρύτριας Carolina Herrera, οι χώροι του επιβλητικού νεοκλασικού στην καρδιά της Πλάκας, ήταν ειδικά διαμορφωμένοι για να παραπέμπουν στο περίφημο House of Herrera, όπου η Υψηλή Ραπτική ενώνεται με τον κόσμο της Υψηλής αρωματοποιίας.

3

Έχοντας ως πηγή έμπνευσης τα βιώματα και τις παιδικές της αναμνήσεις, η Carolina Herrera de Baez αποτίει φόρο τιμής στη μητέρα της, το έργο της οποίας αποτελεί ζωντανή απόδειξη για την αναζήτηση της τελειότητας. Αυτός εξάλλου ο ισχυρός δεσμός μεταξύ Μητέρας και Κόρης αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τη δημιουργία της συλλογής Herrera Confidential, που αποτελείται από 7 αρώματα Eau de Parfum, 6 αρώματα Eau de Toilete, 3 αρώματα εμπνευσμένα από τη Μέση Ανατολή και 7 έλαια.

4

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν η ομάδα της Επιλεκτικής Αρωμάτων Γρ. Σαράντης, η οποία μαζί με τους εκπροσώπους του ξένου οίκου που βρέθηκαν στην Ελλάδα ειδικά για την περίσταση, και την Carolina Herrera de Baez, που απηύθυνε μήνυμα μέσω βίντεο, μύησαν τις καλεσμένες στη συναρπαστική ιστορία της οικογένειας Herrera.

2

Η συλλογή Herrera Confidential διατίθεται αποκλειστικά στο Hondos Center Γλυφάδας

σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο


Πηγή