Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η νέα μας εμμονή: Η σειρά περιποίησης σώματος Almond Milk & Honey από τη The Body Shop!

Με περισσότερες από 270.000 σχετικές αναζητήσεις στο Google τον τελευταίο χρόνο, η ευαίσθητη επιδερμίδα είναι μία από τις σημαντικότερες, beauty ανησυχίες πολλών γυναικών παγκοσμίως -και δεν στο κρύβω- και δική μου. Κι αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση νέου συμμάχου… η ολοκαίνουργια σειρά περιποίησης σώματος Almond Milk & Honey από την The Body Shop έχει σχεδιαστεί με αγάπη για ακριβώς αυτό το σκοπό (aka την ευαίσθητη, ξηρή επιδερμίδα). Σέβεται τις ανάγκες της, είναι διαμορφωμένη χωρίς χρωστικές ουσίες και συνδυάζει την θρέψη και την αποκατάσταση της, ενώ παράλληλα, έχει ευχάριστη υφή και απαλό, υποαλλεργικό άρωμα, που θα σε ενθουσιάσει. (Ναι αν με ρωτάς, είναι ό,τι πιο όμορφο έχω μυρίσει τελευταία).

 

A photo posted by The Body Shop Official (@thebodyshop) on Feb 2, 2017 at 4:25am PST

Η σειρά περιλαμβάνει 7 super απολαυστικά προϊόντα : Ένα καταπραϋντικό Body Butter, ενισχυμένο με φυσικά έλαια που ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα για 48 ώρες , ένα απαλό scrub με κρεμώδη υφή, εμπλουτισμένο με πραγματικά κομμάτια αμυγδάλων που απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα αφήνοντας την μεταξένια, μια καταπραϋντική κρέμα σώματος που προστατεύει την επιδερμίδα από την αίσθηση τραβήγματος και την φαγούρα, μια κρέμα χεριών που καταπραΰνει και περιποιείται τα ξηρά χέρια, ένα απαλό αφρόλουτρο που καταπραΰνει και φροντίζει την επιδερμίδα ώστε να σέβεται το φυσικό επίπεδο υγρασίας της και τα επίπεδα του pH της, ένα κρεμώδες bath milk που δημιουργήθηκε από ένα ντελικάτο και έντονο μείγμα με φυσικά έλαια για να καταπραΰνει την επιδερμίδα και να μειώσει την αίσθηση ξηρότητας και ένα απαλό σαπούνι, που λειτουργεί σε αρμονία με τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, μειώνοντας την άβολη αίσθηση τραβήγματος!

Κι ολα αυτά, χάρη στην ενισχυμένη σύστασή της με αμυγδαλέλαιο από το Αλικάντε της Ισπανίας και βιολογικό μέλι από το Εμπόριο με Κοινότητες από το τροπικό δάσος Sheka στην Αιθιοπία, ένα hotspot βιοποικιλότητας που προστατεύεται από την UNESCO, καθιστώντας την φιλική προς το περιβάλλον, όπως είναι και για την επιδερμίδα μας.


Πηγή