Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η πριγκίπισσα Diana λάτρευε να φοράει μολύβι ματιών σε χρώμα…

Ήταν ίσως η ομορφότερη γυναίκα που πέρασε ποτέ από το Παλάτι και τη βασιλική οικογένεια και ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα της εποχή της. Η πριγκίπισσα Diana ήταν σαγηνευτικά και απλά όμορφη, κομψή και εντυπωσιακή, χωρίς να κάνει μεγάλη προσπάθεια.

Είτε έπρεπε να παρευρεθεί σε ένα επίσημο γεγονός, είτε έβγαινε μόνο και μόνο για έναν περίπατο στο Λονδίνο, η Diana κατάφερνε να τραβά τα βλέμματα με το υπέροχο πρόσωπό της, αλλά και με το signature μακιγιάζ της, από το οποίο σχεδόν ποτέ δεν έλειπε το… μπλε μολύβι ματιών. Ναι, η αείμνηστη πριγκίπισσα Diana είχε μια αδυναμία στο μακιγιάζ, που δεν ήταν άλλη από το μπλε eyeliner.

Κόντρα στα «πρέπει» του Παλατιού, στα πιο συντηρητικά χρώματα σε ρούχα, αλλά και μακιγιάζ που πρόσταζαν οι βασιλικοί κανόνες, η Diana λάτρευε το μπλε μολύβι ματιών και το φορούσε σχεδόν πάντα. Ήταν αναπόσπαστο μέρος του αγαπημένου της make up look.

Όπως θα παρατηρήσεις και στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery, η Diana φορούσε συνήθως μπλε μολύβι ματιών εσωτερικά, στο κάτω βλέφαρο. Με αυτήν, βέβαια, τη χρωματική επιλογή δεν ήταν απολύτως σύμφωνη η προσωπική της make up artist, Mary Greenwell. «Της άρεσε να τονίζει τα μάτια της, λάτρευε τη μάσκαρα και τη λάτρευα και εγώ επάνω της. Ψάχναμε πάντα διακριτικούς τρόπους για να τονίζουμε τα υπέροχα αυτά μάτια. Όχι με μπλε μολύβι, ωστόσο. Τα μπεζ και τα ουδέτερα χρώματα είναι πολύ πιο αριστοκρατικά», είπε η Mary Greenwell για την Diana στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Queen.gr (διάβασέ τη εδώ)!

 Εμείς θα συμφωνήσουμε με την υπέροχη Mary Greenwell! Δεν μπορούμε, όμως, να μην παραδεχθούμε ότι η πριγκίπισσα Diana ήταν απλά υπέροχη με όποια χρώματα και αν επέλεγε στο μακιγιάζ της. Σου βρήκαμε, λοιπόν, έξι μολύβια ματιών σε μπλε χρώμα σε περίπτωση που θέλεις να πετύχεις το signature, αγαπημένο μακιγιάζ της αείμνηστης Diana και να βρεθείς κι εσύ μαγικά… σε εκείνη την εποχή. Μην ξεχνάς πως αύριο έχουμε Black Friday, οπότε μπορείς να τα αποκτήσεις σε πολύ καλές τιμές!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Μείνε στο σπίτι και φτιάξε αυτήν την τέλεια κοτσίδα


Πηγή