Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Η Χριστουγεννιάτικη gift collection της The Body Shop είναι ό,τι περίμενες όλο τον χρόνο

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να προσφέρεις. Γι’ αυτό η νέα ‒και καλύτερη από ποτέ‒ χριστουγεννιάτικη gift collection της The Body Shop είναι γεμάτη αγάπη και φροντίδα.

Ανακάλυψε τις 3 νέες Christmas special edition σειρές περιποίησης για το μπάνιο και το σώμα: Love & Plums με εκχύλισμα δαμάσκηνου, Kindness & Pears με εκχύλισμα αχλαδιού και Joy & Jasmine με εκχύλισμα γιασεμιού, μοναδικές προτάσεις δώρων για όλη την οικογένεια, για κάθε περίσταση και κάθε budget γνωρίζοντας πως κάθε αγορά σού κάνει καλό!

Η The Body Shop γιορτάζει την ανιδιοτελή αγάπη και αυτά τα Χριστούγεννα στηρίζει τη «Φλόγα».

Αυτά τα Χριστούγεννα, με κάθε αγορά σου συνδράμεις το έργο μη αμειβόμενων φροντιστών και εθελοντών σε όλο τον κόσμο, καθώς η The Body Shop θα προβεί παγκοσμίως σε δωρεές συνολικού ύψους τουλάχιστον £500,000 προς διάφορες οργανώσεις, μη αμειβόμενους φροντιστές και εθελοντές ανά την υφήλιο.

Στην Ελλάδα αυτά τα Χριστούγεννα η The Body Shop με κάθε αγορά, θα στηρίξει τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», ο οποίος ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών με καρκίνο.

accessories

Τα Christmas special edition προϊόντα και δώρα θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα της The Body Shop και στο eshop www.thebodyshop.gr τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021.


Πηγή