Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αγόρι κρατά αγκαλιά την μικρή του αδελφή και της τραγουδά για να την παρηγορήσει

Τα αδέλφια έχουν τον δικό τους τρόπο να εκφράζουν την αγάπη μεταξύ τους. Ακόμα κι αν μαλώνουν, διαφωνούν ή αρνούνται να μοιραστούν τα πράγματά τους, ξέρουν ότι υπάρχει ο ένας για τον άλλον.

Και ο Colten Warren από το Οχάιο είναι σίγουρα ο αδελφός που θα ήθελαν να έχουν τα περισσότερα παιδιά.

Αν και μόλις 9 ετών, βοηθάει την μητέρα του Charise με τα τρία μικρότερα αδέλφια του. Η μαμά του μάλιστα κατέγραψε μια πολύ τρυφερή στιγμή του γιου της με την κόρη της Clairadee , 16 μηνών κάνοντας το διαδίκτυο να «λιώσει».

Το νεαρό αγόρι είναι στο κρεβάτι έχοντας αγκαλιά την μικρή του αδελφή η οποία δεν αποχωρίζεται την πιπίλα της. Στο δωμάτιο ακούγεται το τραγούδι “Count on Me” του Bruno Mars και ο Colten αρχίζει να το τραγουδά στην αδελφή του.

«Μπορείς να βασίζεσαι σε μένα, όπως ένα δύο τρία, και θα είμαι εκεί ..» τραγουδά το αγόρι έχοντας πάντα στην αγκαλιά την αδελφή του και συνεχίζει:  «Και ξέρω ότι όταν σε χρειαστώ μπορώ να βασιστώ σε εσένα , όπως τέσσερα, τρία, δύο, και θα είσαι εκεί. Γιατί αυτό πρέπει να κάνουν οι φίλοι ».

Η 16 μηνών αδελφή του σηκώνει το κεφάλι της, τον κοιτάζει κι εκείνος της χαϊδεύει το πρόσωπο.

Από την στιγμή που ανέβηκε στο διαδίκτυο το βίντεο έγινε viral.

«Έκλαψα βλέποντάς το. Με τον τρόπο που κοιτάζει τον μεγάλο αδερφό της, είναι σαν να ξέρει ότι θα είναι πάντα εκεί για εκείνη και θα την προστατεύει. Και ο τρόπος που εκείνος είναι τόσο γλυκός μαζί της και την κοιτάζει…» σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου.

Η μητέρα από την πλευρά της απάντησε: «Τα μωρά μου. Σας ευχαριστώ… Είμαι απίστευτα τυχερή, αυτό το αγόρι είναι πραγματικά εκπληκτικό».

Δείτε και μόνοι σας την τρυφερή στιγμή ανάμεσα στα αδέλφια και θα καταλάβετε γιατί το βίντεο, έγινε viral.

 


Πηγή