Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Η 9χρονη Harper Seven Beckham κάνει μακιγιάζ στη μαμά, Victoria, και «ρίχνει» το Instagram

Κατά καιρούς ακούμε για εκείνα τα παιδιά-θαύματα, τα οποία διακρίνονται για κάποιο ξεχωριστό ταλέντο από πολύ μικρή ηλικία. Άλλα παιδάκια ξεχωρίζουν στη ζωγραφική, άλλα στη ρομποτική και άλλα, όπως η κόρη της Victoria Beckham, στο… μακιγιάζ.

Η 9χρονη Harper Seven Beckham έχει δείξει από πολύ μικρή ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς της και θα γίνει ένα elegant κορίτσι, όμως το τελευταίο διάστημα φροντίζει να μας το υπενθυμίζει πολύ συχνά. Και το λέμε αυτό, διότι την έχουμε δει αρκετές φορές να φορά σύνολα από τη συλλογή της μαμάς της, ενώ τώρα αποφάσισε να μας δείξει το ταλέντο της και στο make up.

Το μοντέλο της δεν ήταν άλλο από τη Victoria Beckham. Η μαμά Victoria, λοιπόν, έκατσε αναπαυτικά στην καρέκλα της και η μικρή Harper Seven εκτέλεσε χρέη make up artist χρησιμοποιώντας καλλυντικά από το beauty brand της μαμάς της. Να, δες το βίντεο και τα λέμε παρακάτω…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

Όπως είδες, η μικρή beauty mogul έβαλε δύο διαφορετικές σκιές στο κινητό βλέφαρο της Victoria Beckham και, μάλιστα, ανέφερε και τα χρώματα. Χρησιμοποίησε μια σκιά σε ροζ χρώμα και μία άλλη σε χρυσή-μελί απόχρωση.

Η περήφανη μαμά, βέβαια, έσπευσε να δώσει μια ακόμη επεξήγηση στο post που έκανε. «Να πώς η Harper Seven προσθέτει λάμψη στα βλέφαρά μου. Με λίγη ροζ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και λίγη μελί σκιά στην εξωτερική γωνία», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της. Κι εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε πως το μακιγιάζ και το blending σκιών είναι απλά υπέροχο και ultra chic. Είπαμε… η μικρή Harper Seven ακολουθεί πιστά τα βήματα της μαμάς της.

Διάβασε ακόμα: What a beauty! Η Elizabeth Olsen άλλαξε κούρεμα και χρώμα μαλλιών




Πηγή