Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

It’s a woman’s world: 5 γυναικείες συνήθειες που οδηγούν τους άντρες στην τρέλα (photos)

Προφανώς άντρες και γυναίκες είμαστε πολύ διαφορετικοί και αυτή είναι άλλωστε και η ουσία. Μέσα από τη διαφορετικότητά μας, συμπληρώνουμε τόσο άρτια ο ένας τον άλλο, που το αποτέλεσμα θεωρείται τουλάχιστον μαγικό! Βέβαια, οι σχέσεις αντρών και γυναικών δεν είναι μόνο ουράνια τόξα και ροδοπέταλα, μιας και η διαφορετικότητα φέρνει και αρκετές συγκρούσεις-που φέρνουν και την εξέλιξη οπότε όλα καλά-.

Δεν είναι λίγες οι γυναικείες συνήθειες και τα χαρακτηριστικά, τα οποία δεν μπορούν να γίνουν πλήρως κατανοητά από τα αγαπητά μας αγόρια, με αποτέλεσμα είτε να δημιουργούνται παρεξηγήσεις, είτε ακόμα και καυγάδες.

Εμείς έχουμε να πούμε, ότι τα μικρά μας «ελαττώματα» είναι η γοητεία μας, και ότι κατά βάθος, ούτε και οι ίδιοι οι άντρες δεν θέλουν να τα αλλάξουν.

Παρακάτω λοιπόν, σου έχω 5 από τις συμπεριφορές μας, τις οποίες οι άντρες δεν μπορούν να αντέξουν. Δεν ξέρουμε αν συμφωνούμε σε όλα!

Οι αναφορές στις πρώην:

Η αλήθεια είναι ότι μία εμμονή με την πρώην -ή τις πρώην του- ίσως και να την πάθουμε. Όχι σε σημείο ανησυχητικό, αλλά πάντα θα θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για εκείνη ώστε να εντοπίσουμε κοινά μας χαρακτηριστικά ή έστω τις διαφορές μας. Δεν είναι θέμα στρατηγικής, ούτε φυσικά και έλλειψη εμπιστοσύνης. Ας πούμε ότι η γυναικεία περιέργεια είναι λίγο μεγαλύτερη από την αντρική!

Δες τη συνέχεια στην παρακάτω gallery:

 


Πηγή