Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Billie Eilish θα κυκλοφορήσει το δικό της άρωμα – Γλυκό, musky & super hot!

Ολοένα και περισσότερες celebrities «εισβάλλουν» τα τελευταία χρόνια στον χώρο της ομορφιάς, είτε δημιουργώντας το δικό τους brand, είτε κυκλοφορώντας ένα συγκεκριμένο beauty item. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Billie Eilish, η οποία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δικό της άρωμα, τον Νοέμβριο.

Η ανακοίνωση της Billie Eilish

Την Τετάρτη (20/10) η pop star ανακοίνωσε στο Instagram ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της άρωμα, Eilish, το οποίο και χαρακτήρισε ως «την πιο αγαπημένη μυρωδιά σε όλο τον ΚΟΣΜΟ».

Αγνώριστη! Η Billie Eilish μόλις έκανε μια ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

«Είμαι ΤΟΣΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ που επιτέλους μοιράζομαι μαζί σας το πρώτο μου άρωμα ‘’Eilish’’!!! AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!! Αυτό είναι το άρωμα που κυνηγούσα χρόνια και χρόνια. Είναι η πιο αγαπημένη μου μυρωδιά σε όλο τον ΚΟΣΜΟ. Το άρωμα ήταν πάντα ένα τεράστιο μέρος της ζωής μου και της ύπαρξής μου από τότε που με θυμάμαι, και ήταν ένα όνειρο να δημιουργήσω αυτό το άρωμα και να κάνω πράξη τις ιδέες μου. Είναι ό,τι πιο φανταστικό έχω κάνει ποτέ. Ανυπομονώ να γίνει και δικό σας σύντομα», έγραψε στο Instagram της η Billie Eilish.

Το άρωμα, όπως είπε ανακοίνωσε σε άλλο post η τραγουδίστρια, αλλά και όπως αποκάλυψε στη Vogue, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Οι δηλώσεις της pop star και οι νότες του αρώματος

Η Billie Eilish, με αφορμή το λανσάρισμα του πρώτου αρώματός της, μίλησε στη Vogue και αποκάλυψε πόσο χαρούμενη νιώθει για αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα.

«Τα αρώματα ήταν πάντα μια από τις πιο σημαντικές χαρές της ζωής και πάντα ήθελα να δημιουργήσω ένα. Και όχι σαν Billie Eilish, σαν καλλιτέχνιδα, σαν τραγουδίστρια. Ήθελα να κάνω ένα άρωμα για να έχω ένα άρωμα. Δεν έχει να κάνει με εμένα. Θέλω ο κόσμος να το γνωρίσει», είπε η Billie Eilish.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Η 19χρονη star έδωσε και μερικά hints για το πώς μυρίζει τελικά αυτό το τόσο λατρεμένο- για εκείνη- άρωμα. Αν, λοιπόν, εσύ είσαι… vanilla lover, μάλλον βρήκες το άρωμα που ποτέ, από εδώ και στο εξής, δεν θα αποχωριστείς.

Ειδικότερα, το Eilish άρωμα εμπεριέχει κακάο, ελαφριά μπαχαρικά και βανίλια, αλλά και νότες από musk, από σπόρους tonka και sleek woods. «Πάντα λάτρευα τη βανίλια, από τότε που ήμουν παιδί και η μαμά μου έφτιαχνε γλυκά», εξήγησε η Billie Eilish για την επιλογή της βανίλιας ως συστατικό στο άρωμά της.

Η teen star παραδέχθηκε πως το άρωμά της θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Νοέμβριο. Η ίδια επέλεξε τον συγκεκριμένο μήνα, διότι ηχεί cozy στα αυτιά της και ακριβώς έτσι νιώθει για το άρωμά της.

Μη φύγεις! Στην gallery σού έχω κι άλλα Infos για το νέο άρωμα της Billie Eilish!

Photos: @billieeilish




Πηγή