Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Emma Roberts υιοθέτησε το πιο hot κούρεμα του 2021

Μπορεί τα κομμωτήρια εδώ στην Ελλάδα να έκλεισαν και πάλι για την προστασία όλου του κοινού από τη μετάδοση του κορονοϊού, όμως – όπως φαίνεται- στο εξωτερικό δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι καθημερινά, όλο και περισσότερες Hollywood stars αλλάζουν τα μαλλιά τους. Είτε τα βάφουν σε κάποιο ανατρεπτικό χρώμα, είτε υιοθετούν κάποιο hot κούρεμα.

Πριν λίγες μέρες είδαμε τη Margot Robbie να έχει απαρνηθεί τα ξανθά της μαλλιά και πλέον να είναι μελαχρινή. Ακριβώς το ίδιο έκανε και η Katy Perry! Τώρα, μια νέα μεταμόρφωση έρχεται να απασχολήσει το Hollywood και αυτή δεν είναι άλλη από την αλλαγή στο hair look της Emma Roberts.

Σχεδόν ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, λοιπόν, η ηθοποιός αποφάσισε να υιοθετήσει το πιο hot κούρεμα του 2021. Η Roberts έχει πλέον curtain bangs. Ναι, μιλάμε για αυτές τις πλαϊνές αφέλειες, που κολακεύουν κάθε πρόσωπο, έχουν δόσεις sexiness και κάνουν πιο cool το κάθε χτένισμα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikki Lee | Hairstylist (@nikkilee901)

Το συγκεκριμένο κούρεμα άρχισε να γίνεται τάση ήδη από τα τέλη του 2020 όταν και κατέκλυσε το Tik Tok. Πλέον, όλο και περισσότερες celebrities το επιλέγουν για να ανανεώσουν την εμφάνισή τους- ανάμεσά τους οι Bella Hadid, Priyanka Chopra, Dakota Johnson, Selena Gomez- και το ίδιο έκανε και η Emma Roberts.

«Η Emma πάντα αγαπούσε τα ξανθά μαλλιά. Αποφασίσαμε να κάνουμε, λοιπόν, ένα θερμό ξανθό και δώσαμε στο κούρεμά της 90’s vibes κάνοντας curtain bangs. Μετά τη γέννηση του μωρού της και τα γενέθλιά της (είχε γενέθλια στις 10 Φεβρουαρίου), είχε ανάγκη από μία αλλαγή», δήλωσε η hairstylist της, Nikkie Lee, αποκαλύπτοντας έτσι πως η star άλλαξε ελαφρώς και το χρώμα μαλλιών της. Όπως εξήγησε, «βάλαμε και extensions για μάκρος και όγκο. Κρατήσαμε το κούρεμα ελεύθερο, με κίνηση και φιλάρισμα γύρω από το πρόσωπό της».

Η αλήθεια είναι πως το νέο hair look της Emma Roberts είναι super cool και σίγουρα πολύ βολικό. Και από ό,τι φαίνεται θα μας απασχολήσει έντονα το 2021! Δες τώρα στην παρακάτω gallery μερικά από τα ωραιότερα hair looks της ηθοποιού που έχει κάνει στο πέρασμα των χρόνων…

Διάβασε ακόμα: 10 ονειρικά make up looks για να δοκιμάσεις το Σαββατοκύριακο




Πηγή