Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Η Jennifer Lopez μόλις έκανε το πιο glam χτένισμα που έχεις δει ποτέ

Πριν από λίγες ημέρες η JLo ενημέρωσε τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «η νέα μουσική είναι εδώ κοντά» και τελικά κάνει πράξη την υπόσχεσή της γρήγορα. Η Λατίνα star αποκάλυψε λίγο αργότερα ότι θα κυκλοφορήσει δύο τραγούδια, με τίτλο «Pa’ Ti» και «Lonely», σε συνεργασία με τον Maluma και δεν άργησε η στιγμή που είδαμε τα πρώτα πλάνα από την προετοιμασία του κοινού τους video clip.

Από όλο το backstage, λοιπόν, αυτό που μας εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά ήταν τα μαλλιά της Jennifer Lopez. Η τραγουδίστρια επέλεξε για την περίσταση ένα εντυπωσιακό chain ponytail δια χειρός του προσωπικού της hairstylist, Chris Appleton.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Shiny Chain pony – Bts – shooting on the edge ✨ @jlo Shout out to my assistant @mitchellramazon for running around nyc looking for chains with a 1 hr window ✨??

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Όπως βλέπεις στο βίντεο, τα μαλλιά της superstar ήταν πιασμένα σε κότσο και δεμένα με μία πολύ, πολύ μακριά, ασημένια αλυσίδα, που έμοιαζε με αλογοουρά. Κι αν νομίζεις ότι η JLo είναι πρωτοπόρα και εμείς βλέπουμε για πρώτη φορά ένα τέτοιου είδους χτένισμα, κάνεις λάθος.

Η Justine Marjan, η hairstylist του αγαπημένου μας brand TRESemmé, ήταν πολύ μπροστά πριν περίπου έναν χρόνο, όταν και παρουσίασε ένα παρόμοιο χτένισμα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, η αγαπημένη hairstylist χρησιμοποίησε αλυσίδες στα ponytails των μοντέλων του Οίκου Christian Siriano για τη συλλογή Fall/Winter 2019-2020. Αν, μάλιστα, κάνεις και ένα scroll στο Instagram account της, θα δεις ότι η Justine λατρεύει τα bold hair accessories και επιλέγει να τα προσθέτει στα χτενίσματα των πελατισσών της δημιουργώντας εντυπωσιακά, statement hairlooks.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

throwback to this crystal part on @sirapevida last fashion week ✨ #justinemarjanhair with the help of @hayleyheckmann

A post shared by justine marjan (@justinemarjan) on

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το απόλυτο skincare συστατικό για ενυδατωμένη επιδερμίδα




Πηγή