Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Jennifer Lopez μόλις απέκτησε τις πιο τέλειες αφέλειες που έχεις δει

Μπορεί εδώ και μερικά χρόνια να θαυμάζαμε απεριόριστα την Jennifer Lopez για τις υπέροχες και sexy αναλογίες της, για αυτό το θεσπέσιο κορμί και το λίκνισμά του, όμως η performer τελευταία μάς έχει εκπλήξει ευχάριστα με τις αλλαγές στα μαλλιά της. Η JLo εξελίσσεται σιγά σιγά στο απόλυτο #hairgoal για τις γυναίκες κάθε ηλικίας.

Πριν περίπου τρεις εβδομάδες η superstar μάς εντυπωσίασε υιοθετώντας το it κούρεμα αυτής της σεζόν: το bob haircut. Η Jennifer Lopez πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του κομμωτή της με ένα υπέροχο συμμετρικό καρέ (δες εδώ) και τότε μας έδωσε όλη την έμπνευση που χρειαζόμασταν για τα μαλλιά μας.

Λίγες μέρες αργότερα, εμφανίστηκε με πολύ, πολύ μακριά μαλλιά εκπλήσσοντάς μας και πάλι, ενώ μόλις προχθές εντυπωσιαστήκαμε βλέποντάς τη με ένα από τα πιο hot κουρέματα αυτής της σεζόν. Ναι, είναι γεγονός! Η JLo άλλαξε και πάλι τα μαλλιά της και φυσικά είναι υπέροχη!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

@jlo got bangs today ✨

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η Jennifer Lopez απέκτησε ένα super hot shag haircut με πολλά layers και με υπέροχες αφέλειες. Το hairlook της επιμελήθηκε ο προσωπικός της hairstylist, Chris Appleton, τον οποίο εμπιστεύεται εδώ και χρόνια για τα μαλλιά της. Το πιθανότερο, πάντως, είναι να πρόκειται για κουμπωτές αφέλειες και extensions, μιας και πρόσφατα-όπως σου είπαμε- απέκτησε καρέ κούρεμα. Ό,τι κι αν συμβαίνει, όμως, εμάς μας αρέσει πολύ, γιατί είναι ένα πολύ φρέσκο, μοντέρνο και νεανικό κούρεμα… ιδανικό για εσένα που σκέφτεσαι τώρα να κάνεις μια ανανέωση στην εμφάνισή σου! Τι λες; Θα το δοκίμαζες;  

Διάβασε ακόμα: Οι κοντές αφέλειες είναι μεγάλη τάση φέτος αλλά… πρέπει να προσέξεις




Πηγή