Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Τα δραματικά μηνύματα της Sinead O’Connor: Πεθαίνω της πείνας

Τα δραματικά μηνύματα της Sinead O’Connor: Πεθαίνω της πείνας

Μια σειρά από δραματικά μηνύματα ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook η Sinead O’Connor. Η Ιρλανδή τραγουδίστρια που πλέον ονομάζεται Shuhanda Sadaqat, αποκαλύπτει ότι λιμοκτονεί καθώς δεν μπορεί να αγοράσει φαγητό λόγω της αγοραφοβίας της.

Όπως έγραψε σε ένα μήνυμά της, «ζω με ένα “παραλυτικό” τραύμα που σχετίζεται με χαμηλή αυτοεκτίμηση τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα εδώ και κάποιο διάστημα να μην τρώω».

«Αυτό το τραύμα με έκανε τόσο αγοραφοβική που δεν μπορώ να πάω στα καταστήματα. Και λιμοκτονώ», συμπλήρωσε.

«Αυτή τη στιγμή μένω σε ένα απομονωμένο μέρος τη χώρας οπότε το delivery δεν είναι επιλογή. Γι΄ αυτό ρώτησα αν γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα που να στέλνει γεύματα σε ανθρώπους με θέματα ψυχικής υγείας που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν», ανέφερε σε άλλο μήνυμα στο Twitter.

«Θα έτρωγα ακόμη και το γαμ@@@ πόδι του Αμνού του Θεού» είναι το τρίτο tweet της.

Πριν από λίγα χρόνια, η Sinead O’Connor ανακοίνωσε πως ασπάστηκε τον Ισλαμισμό και άλλαξε το όνομά της σε Shuhada, ευχαριστώντας τους μουσουλμάνους, μέσω Twitter, για την υποστήριξή τους.

Περιέγραψε την απόφασή της ως «τη φυσική κατάληξη του ταξιδιού κάθε έξυπνου θεολόγου» και ανέβασε βίντεο στο οποίο ψάλλει την ισλαμική πρόσκληση σε προσευχή.




Πηγή