Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Η Jessica Alba αποκάλυψε γιατί λατρεύει τα φρύδια των Ελληνίδων

Στη διάρκεια της καραντίνας η Jessica Alba αποφάσισε κάπως να «γεμίσει» τον χρόνο της και έτσι δημιούργησε το δικό της κανάλι στο Youtube στο οποίο ασχολείται με θέματα φαγητού, μόδας και ομορφιάς. Στο τελευταίο της απολαυστικό video αποφάσισε να αποκαλύψει στις θαυμάστριές της όλα τα βήματα που ακολουθεί στο καθημερινό της μακιγιάζ και πραγματικά μας εντυπωσίασε, γιατί χρειάστηκαν λιγότερα από πέντε λεπτά.

Σε αυτό το make up tutorial δεν ήταν μόνη. Στην παρέα της είχε την ελληνικής καταγωγής Youtuber, Sofia Vlahos, και μαζί ξεκίνησαν ένα άτυπο contour challenge. Καθ’ όλη τη διάρκεια, λοιπόν, που τα δύο κορίτσια επιδίδονταν σε αγώνα ταχύτητας make up, η Jessica Alba αποκάλυψε ότι θαυμάζει πολύ τα φρύδια των Ελληνίδων.

Αφού έβαλαν timer για να δουν αν όντως θα καταφέρουν να βαφτούν σε πέντε λεπτά, η Jessica και η Sofia ξεκίνησαν να φτιάχνουν τα φρύδια τους γεμίζοντάς τα με μολύβι. Και εκεί ακριβώς η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι της αρέσουν πολύ τα μεγάλα και πλούσια φρύδια των Ελληνίδων γυναικών. «Αγαπώ τα μεγάλα ελληνικά φρύδια. Εγώ τα δικά μου τα έβγαλα όλα στην εποχή των 90’s. Μέχρι και την τελευταία τρίχα. Έχω κάνει microblading, αλλά ακόμα χρειάζεται να τα γεμίζω», λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο η Jessica Alba όσο διορθώνει το σχήμα των φρυδιών της.

Στο challenge τα δύο κορίτσια ξεκινούν με την περιποίηση των φρυδιών τους και με το primer. Έπειτα, η κάθε μια συνεχίζει με τα προϊόντα που επιλέγει για το contouring. Στο τέλος, βλέπουμε τη Sofia με ένα πιο διακριτικό contouring και τη Jessica- έχοντας χρησιμοποιήσει πολλά και διαφορετικά πινέλα- να έχει ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα. Δεν πήγαν άδικα, λοιπόν, οι τόσες ώρες πλάι στου; καλύτερους επαγγελματίες make up artists. Η Jessica έχει μάθει όλα τα μυστικά τους!

Διάβασε ακόμα: Mani-Pedi: Το χρώμα νυχιών της Φαίης Σκορδά είναι ιδανικό για το φθινόπωρο


Πηγή